Preveri, kaj je pred vodenjem Kmetije počela Natalija Bratkovič (Kmetija)

Priznati moramo, da je na svojem področju prava mojstrica. 💪🏼

Preveri, kaj je pred vodenjem Kmetije počela Natalija Bratkovič (Kmetija) (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
5. 12. 2019

Simpatična voditeljica resničnostnega šova Kmetija, Natalija Bratkovič, na malih zaslonih preprosto blesti. Se strinjaš?

Kot je v enem od preteklih intervjujev razkrila naši novinarki, je že pred dvajsetim letom namreč začela delati na televiziji in izpopolnjevati svoje veščine.  

TO je povedala o svoji pretekli karieri:

"Ko sem pri rosnih devetnajstih začela delati v medijih, moja mami ni bila najbolj za to, da začnem delati na televiziji. Bila sem le v tistem malce občutljivem prehodu iz najstništva v odraslo obdobje. Takrat sem zaključila gimnazijo, dopolnila 19 let in takoj začela delati na televiziji," se je svojih začetkov spomnila simpatična Štajerka in dodala, da jo je televizija v trenutku začarala. "Ta svet me je tako potegnil noter, da sem na stranski tir postavila vse drugo.

Na začetku sem bila terenska novinarka in prav spomnim se, kako sem urednike prosila, naj me pošljejo na teren. Sama sem se naučila montirati, samo za vsak primer, če bi bila kdaj kje kakšna kriza."

"Že od nekdaj sem bila rada neodvisna in mislim, da je bil ta skok na vse ali nič za mami šok."

"Spomnim se, da sem prišla domov in mami povedala, da mi faksa ne bo uspelo narediti. Moja mama pa je od nekdaj menila, da mora biti šola narejena. Takrat sem jima dala obljubo - ­tu bi se rada posebej zahvalila mojemu atiju, ki se je postavil na mojo stran - in rekla sta, da mi bosta dala priložnost. Rekla sta, da če se v tem svetu čisto zares najdem, da bo čas za šolo že še prišel. Tako sem jima obljubila, da bom do 30. leta diplomirala."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Bratkovič (@natalijabratkovic) on

"V resnici starša sploh nista vedela, da sem hodila na faks vzporedno z delom na televiziji in radiju. Domov sem prinesla samo diplomo in ju s tem presenetila.

No, Natalija je pred začetkom šova Kmetija vodila tudi oddajo Živa na regionalni televiziji RTS, kot novinarka pa je delala tudi na Radiu City. 

Preberi, kaj je na njihovi spletni strani zapisala o sebi:

"Sem atipično žensko bitje.. obožujem hitre avtomobile, adrenalinske izzive in mobilne telefone. Prisegam na igro World of Warcraft. Klepetava, pozitivna, energična, predana delu, zelo radovedna (zato delam v medijih, a ne?), verjamem v nadnaravno. Priznam: laska mi, ko me ljudje prepoznajo in ogovorijo. Veljam za kulinarični izziv! (verjemite, ne želite v detajle okrog tega). Moj moto: Živali, ki imajo več kot 4 noge ali pa jih sploh nimajo, niso moji prijatelji. DA: vroče poletje, visoke pete, kava, filmi in tv serije, glasba, vici o zajčku NE: zima (razen če se stiskam ob kaminu..), dež, vojni filmi, knjige (nekoč knjižni molj, potem pa je prišla srednja šola..)."

Prav preko službe na radiu pa je spoznala tudi svojega srčnega izbranca Dejana.

"Dejana sem prvič videla v telovadnici pri Tomažu Baradi, ki je bil njegov trener kikboksa. Dejan je takrat namreč tekmoval in tako se je začelo. Hvala bogu za Facebook, prek katerega sva ostala v stikih, se pa vmes nisva nič videla vse do koncerta, ki ga je v tistem času pripravil Radio City. Tam sem bila zadolžena za šotor z glasbeniki, on pa je bil varnostnik.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Bratkovič (@natalijabratkovic) on

Malce sva se gledala, malce poklepetala, vprašala sem ga, kako mu gredo treningi, in spomnim se, da mi je povedal, da se ravno pripravlja na evropsko prvenstvo. Dala sem mu nekaj spodbudnih besed, mu dejala, da ne dvomim, da mu bo uspelo, in mu zaželela veliko sreče. Upala sem, da bova kdaj imela kakšen intervju, in ravno to se je zgodilo.

Postal je svetovni prvak, za kar sem izvedela prek Facebooka. V Turčijo sem poklicala njegovega trenerja in mu povedala, da si ju želim v studiu, v svoji oddaji, in res sta prišla. Takrat je vzplamtela iskrica, ki se je začela že pred časom.  Takrat sva se začela družiti in vemo, kako tečejo stvari naprej," je naši novinarki svojo zgodbo zaupala Natalija, ki je sicer pet let starejša od izbranca, a kot je povedala, ji leta ne pomenijo prav veliko.

Fotografije: Igor Zaplatil, Saša Aleksandra Prelesnik

Preberi še: Uaaau! 😍 Poglej, kaj po koncu kariere na TV v življenju počne Lili Žagar!

Priporočamo tudi: OMG! DOKAZ, da sta Tanja Balabanič in Jan Klobasa res PAR?! (Imamo fotke!)