Poglej, kakšno službo ima simpatična Sara Rutar (Kmetija) ❤️

Bravo, Sara! 👏🏼👏🏼👏🏼

Poglej, kakšno službo ima simpatična Sara Rutar (Kmetija) ❤️ (foto: FB/Sara Rutar, POP TV) FB/Sara Rutar, POP TV
2. 11. 2019

Sara Rutar, zmagovalka slovenske oddaje Masterchef v letu 2017 in aktualna akterka šova Kmetija, točno ve, kaj si v življenju želi.

Kot je povedala v eni zadnjih epizod oddaje Kmetija, je zelo tekmovalna in po njenem mnenju rojena zmagovalka, kar pa je (več kot enkrat) že dokazala.

No, Sara pa več kot uspešna ni le pred televizijskimi kamerami pač pa tudi na svojem kariernem področju, saj je pred časom odprla svoje podjetje, o katerem je sanjala od nekdaj.

Te zanima, s čim se njeno podjetje ukvarja?

Kot je povedala, Sara kuha na različnih dogodkih in predstavitvah, prav zna pa se zgoditi, da boš Saro srečala na kakšnih kuharskih in slaščičarskih delavnicah, ki jih tudi sama organizira.

Hudo, kajne? 😍

S tem se je ukvarjala pred kulinariko

Pred tem je Sara sicer prodajala tudi športno prehrano Nutrition, a se je kasneje odločila, da se iz teh voda popolnoma umakne in posveti svoji pravi ljubezni - kulinariki. 

Za ta korak, da prodam trgovino, sem se odločila, ker imam res veliko dela in sem težko na vseh koncih. Kljub moji popolni organizaciji je včasih težko vse uskladiti. In ker sem taka, da se vsega, kar se lotim, lotim na polno, so me misli popeljale v razmišljanje, da bi lahko ves ta čas, ki ga zdaj porabim tudi za trgovino, posvetila kulinaričnemu udejstvovanju in ustvarjanju. Zato sem se odločila, da preprosto obrnem nov list in grem novim izzivom naproti oziroma se maksimalno posvetim tistemu, kar me res najbolj osrečuje in izpopolnjuje.To je logično svet kulinarike,” je letos pomladi novinarju naše medijske hiše povedala Sara. 

Fotografije: Alpe, Tomo Jeseničnik, osebni arhiv

Preberi še: O-M-G! Poglej, kako lepa NEVESTA je bila Indira Ekić 👰🏼

Priporočamo tudi: "Tebi, ki ti nikoli ne bom mogla povedati, kako zelo te ljubim" (iskrena izpoved)