Uaaau! 😍 Poglej, kaj po koncu kariere na TV v življenju počne Lili Žagar!

Ne boš verjela, s čim se po umiku s televizijskih zaslonov zdaj ukvarja Lili Žagar. Mi smo nav-du-še-ni!

Uaaau! 😍 Poglej, kaj po koncu kariere na TV v življenju počne Lili Žagar! (foto: Planet TV/Primož Predalič) Planet TV/Primož Predalič
21. 11. 2019

Se spomniš, ko smo dober teden nazaj objavili tale zapis naše priljubljene voditeljice? Kot je takrat razkrila, je s svojo televizijsko kariero zaključila, da bi se posvetila nečemu, kar si že dolgo časa želi početi.

"Vsa ta leta me je bilo strah. Strah, da ne bom zmogla, da nimam dovolj poguma in moči. Da nisem dovolj dobra. In predvsem 'kaj bodo rekli drugi'?!

Prvič v življenju zdaj čisto iskreno čutim, da to zmorem. Zmorem stopiti korak stran od svojih strahov in korak naprej proti svojim sanjam.

In tako me je življenje postavilo sem. V ta trenutek, ko sama stopam na svojo ustvarjalno pot. Pot, o kateri čisto potiho in skromno sanjam še preden sem prvič prestopila televizijski prag," je takrat med drugim zapisala v zgoraj omenjenem zapisu.

In zdaj končno vemo, kaj je ta velika novica! 😍

Na njenem Instagramu (natančneje, v Instagram zgodbah) je danes razkrila, da kmalu prihaja nekaj zelo posebnega.

Lili bo izdala svojo linijo prikupnih torbic!

Fotografij torbic sicer še nismo uspeli dobiti, kakšne bodo, pa lahko pokukaš v zakulisje fotografiranja na Lilijinem Instagramu.

Mi smo prepričani, da bodo torbice pravi hit in se že zelo veselimo dneva, ko bodo prišle v prodajo.

Draga Lili, tako močno ti privoščimo! 💗

Pripravila: N. Š.

Gif: Giphy.com

Preberi še: Zaskrbljeni oboževalci zmagovalcu Kmetije: 'Franko Bajc, si ti OK?' ali pa Mlajša hčerka Tanje Ribič in Đura s TEM posnetkom Slovenijo pustila odprtih ust

Priporočamo tudi: Ariana Grande: "Boli me in težko diham. Ne vem, kaj se dogaja z mojim telesom."