O, uau! Poglej si vročo fotografijo, ki jo je Lara Komar delila s svojimi oboževalci

Čeprav jo v priljubljeni seriji Reka ljubezni spremljamo v čevljih romantične fotografinje Irene, je Lara Komar tokrat sledilce presenetila z nekoliko ... bolj vročo fotografijo. Si jo že videla?

O, uau! Poglej si vročo fotografijo, ki jo je Lara Komar delila s svojimi oboževalci (foto: Saša Aleksandra Prelesnik) Saša Aleksandra Prelesnik
14. 1. 2018

Ko se na malih zaslonih ne vrtijo nove epizode nove televizijske uspešnice Reka ljubezni, je Lara Komar polno zaposlena z nastopi na gledaliških odrih, v tem duhu pa je preživela tudi prve januarske dni. 

Lara Komar, ki je sicer zaposlena v Slovenskem stalnem gledališču v Trstu, je pred kratkim namreč gostovala v Milanu, kjer so z igralskimi kolegi uprizorili predstavo Kavarna.

A kot izgleda, je predstava (nekoliko bolj) vroče obarvana, saj je trenutek pred nastopom Lara Komar ujela tudi na prav posebni fotografiji, ki jo je s svojimi oboževalci delila na Instagram profilu.

 

A post shared by lara komar (@lara_komar) on

No, in čeprav smo se od zadnjih epizod prve sezone že pred časom poslovili, so ustvarjalci že napovedali prihod novih nadaljevanj, saj Lara Komar s soigralci že pridno snema nadaljevanja druge sezone serije.

Ekipa serije za prihodnje namreč obljublja prelomne trenutke, ki bodo zaznamovali prebivalce Krke. Nekatere z neskončno srečo, druge spet z globoko nevoščljivostjo, presenečenjem in velikim pričakovanjem. Na to, kaj vse se bo zgodilo, pa bomo morali počakati do spomladi.

Čas za družino

Sicer pa Lara na svojih družabnih omrežjih ne deli le trenutkov iz gledališčega odra in filmskih studijev, temveč tudi iz njenega idiličnega družinskega življenja. Na Instagramu je namreč moč najti kar nekaj fotografij zabavnih trenutkov z otrokoma, Arturjem in Joakimom.

 

A post shared by lara komar (@lara_komar) on

Fotografija: Aleksandra Saša Prelesnik, POP TV

Preberi še: Tanja Žagar: Njen največji problem po rojstvu otroka je …

Priporočamo tudi: Moja boš (Kara Sevda): Sočne podrobnosti, ki jih moraš vedeti, če gledaš telenovelo