O uaaaaau! Poglej, kakšen lepotec je mož Lare Komar (Znan obraz ima svoj glas)

Lara Komar je v seriji Reka ljubezni kot Irena sicer osvajala srce Tadeja Piška, v resničnem življenju pa je poročena z ... 

O uaaaaau! Poglej, kakšen lepotec je mož Lare Komar (Znan obraz ima svoj glas) (foto: POP TV) POP TV
1. 10. 2019

... italijanom Davidejem, ki je po poklicu arhitekt. In če mislite, da je Lara ena izmed lepših slovenskih igralk, poglejte kako postaven je njen srčni izbranec na spodnji fotografiji.

Poglej, kako lep je srčni izbranec Lare Komar:

Na predpremieri predvajanja serije Reka ljubezni v Kinu Bežigrad je Lara tedaj namreč sedla med dva postavneža; Tadeja Piška, soigralca iz serije Reka ljubezni, in svojega izbranca Davideja, s katerim sta se poročila pred nekaj več kot tremi leti.

Poročila sta se po desetih letih zveze, kot je pred časom povedala Lara, pa njuna poroka v nobenem pogledu ni bila običajna.

Parček se je namreč poročil na skrivaj, saj sta na obred povabila le priči, prijateljem in družini pa sta veselo novico sporočila po velikem dogodku. Lara na poroki prav tako ni nosila bele obleke, je pa povedala, da sta bila za ta dogodek oba svečano oblečena.

"Imam srečo, da je moj mož sprejel mene, moj poklic in ljubezenske prizore (v seriji op.a.). Na prvem mestu je vedno zaupanje. Če si zaupaš, lahko svobodno živiš in vstopaš v to, kar ti življenje ponuja."

"Moj mož je arhitekt, umetniška duša, morda tudi zato nimava teh težav. Skupaj doživljava, in če je treba, rešujeva izzive, ki nama jih postavlja življenje," je pred časom za revijo Jana povedala Lara in dodala, da je Davide najboljši sopotnik, ki bi si ga lahko zaželela.

Kako lepoooooo!

Fotografije: Igor Zaplatil, Aleksandra Saša Prelesnik, POP TV

Preberi še: Tega o ljubezenski zgodbi Teje (Cool Mamacita) in Janija (Cool Fotr) zagotovo nisi vedela!

Priporočamo tudi: Žena po 37 letih zakona ugotovi, da jo mož vara. Preveri, kako HUDOOOO mu je vrnila 😂