Goran Jurenec RAZKRIL, kako se je PO ŠOVU začela ljubezen s HANO💘

25. 2. 2020
Goran Jurenec RAZKRIL, kako se je PO ŠOVU začela ljubezen s HANO💘 (foto: Printscreen POP TV)
Printscreen POP TV

Sanjski moški Hrvaške Goran Jurenec, je za hrvaške medije razkril, kako je v resnici videti njuna ljubezen s Hano (glede na to, da on živi v Nemčiji, ona pa .v Zagrebu), in kako se je v resnici vse začelo. 😍

Prva stvar, ki je o njuni ljubezni jasna kot solza je, ... 

... Goran v njunem imenu veliko časa preživi na poti. V dveh tednih pred intervjujem, je na primer, kar šestkrat letel na relaciji Zagreb-Berlin, pa čeprav le zato, da sta z njegovo srčno izbranko Hano Rodić skupaj preživela samo en dan. 

"Včasih se na Hrvaško vrnem samo za en dan, samo zato, da jo vidim, in mislim da ona to ceni," je priznal v intervjuju.

"Vsaka zveza ima vzpone in padce, in tudi sam bi rad imel ob sebi Hano, še posebej ob dneh, ki se niso odvijali po načrtih. Se pa vedno trudiva veliko pogovarjati po telefonu," je povedal Goran, ki se sicer še ni odločil, kje bi v prihodnosti rad živel. 

A njuna ljubezen ni bila ena tistih, ki se zgodijo ob prvem pogledu. Novinarki portala RTL je Goran namreč priznal, da nikoli ni pričakoval, da se bo zaljubil v tip ženske, kot je Hana. "Ta trenutek mi to paše in ustreza," je še dodal.

P.S. Si vedela, da je med njima kar 17 let razlike? Kar pa mlada zaljubljenca niti najmanj ne ovira. ❤️

Preveri, kaj je o tem povedal Goran:

"Lagal bi, če bi vam dejal, da o tem nisem razmišljal. Mislim, da bi vsak v takšno zvezo pristopil počasi, po korakih. Tudi sam se odločal sproti. Ostal sem objektiven, brez predsodkov, in zelo pozitivno me je presenetila, sicer ne bi bil z njo," je povedal.

"Hana je 'alfa samica' in prava upornica. Za svoja leta je zelo pametna, in dobro se znajde z menoj. Mislim, da to ni najbolj preprosta naloga (smeh)," je še povedal Goran.

TAKO se je v resnici začela njuna ljubezen:

Goran, ki je Hano v šovu na koncu izločil iz tekmovanja, se je za ta korak odločil zaradi razlike v njuni starosti, po tem, ko so kamere ugasnile, pa se je njuna ljubezen v resnici začela na Instagramu.

Kot je Hana povedala hrvaškim medijem, je prvi korak naredil Goran s sporočilom na tem družabnem omrežju, njunih prvih skupnih tednov pa se spominja z grenkim priokusom.

Kot je povedala, sta bila po javni naznanitvi, da sta skupaj, deležna velikega ogorčenja gledalcev šova, tedanje občutke pa je strnila v spodnji zapis.

"Bila je trnova pot. Polna zapletov, igric in ljudi, ki so nama stali na poti. A vendar je to dokaz, da ljubezen premaga vse ovire. Zli jeziki so morda res poskušali umazati moje spomine, vendar je prav zato pomembno, da vas v takšnih trenutkih vodi srce. 

Vedno bodo ljudje, ki se ne bodo strinjali z vami, in vsak ima svojo pravico, da sam izbira in piše svojo srečo. Naj bom iskrena ... tudi mene je Goran presenetil s tem preobratom, o katerem si nisem nikoli niti uspela sanjati. 

Vsem želim, da bi našli resnično ljubezen in svojega popolnega moškega,".

Kako lepooooo, kajne? 😍

Vir: 24sata

Fotografije: Printscreen POP TV, POP TV promocijsko gradivo

Preberi še: Daisy Zaccarin (Gospodin Savršeni): Izbrisala BLOG in Instagram, s starši ni v stiku

Priporočamo tudi: Tamara in Renato (Ljubezen po domače): Razlog, zakaj sta razdrla ZAROKO IN Je sedmo leto za pare res usodno ali je to zgolj mit? (odgovor strokovnjaka!)

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem