Daisy Zaccarin (Gospodin Savršeni): Zasnubil jo je v PARIZU med božičnimi prazniki

Življenje Daisy Zaccarin je kot iz filma! 📽

Daisy Zaccarin (Gospodin Savršeni): Zasnubil jo je v PARIZU med božičnimi prazniki (foto: Printscreen POP TV) Printscreen POP TV
16. 2. 2020

Če spremljaš šov Gospodin Savršeni (Sanjski moški Hrvaške), potem ti je v oko zagotovo padla nežna Slovenka Daisy Zaccarin

O tem, da je bila njena preteklost težka smo sicer pisale že v ponedeljkovem članku (link najdeš v vrstici spodaj), tokrat pa razkrivamo del (sedaj zbrisanega) zapisa), ki ga je pred časom Daisy objavila na svojem blogu Dreaming My Life.

Daisy je imela nekoliko drugačno otroštvo, saj je priznala, da je odrasla z babico, z mamo pa je kot otrok imela bolj malo stikov.

A njena življenjska zgodba iz preteklosti ni edina, po kateri bi lahko napisali 'filmski scenarij', saj je v (zdaj zbrisanem) blogu delila precej nenavadno (ljubezensko) izpoved.

Preberi, kaj se je zgodilo:

'Šla sem v Pariz z napačnim moškim. Hodila sva ob reki, ko je pokleknil in me prosil, ...' je svoj zapis na blogu začela Daisy Zaccarin, kandidatka v 1. sezoni hrvaškega šova Gospodin Savršeni in nadaljevala ...

'Bila sem v Parizu z osebo, ki me je ljubila bolj kot karkoli na svetu. Bila je zima, okoli božičnega časa, in hodili smo ob reki, ko se je nenadoma pokleknil in me prosil ...' je Daisy zapisala na blogu.

Identitete moškega, ki je Daisy prosil za roko sicer ni razkrila, je pa dodala, da je bila zanj pripravljena šest ur preživeti na letalu, čeprav jo je na smrt strah letenja.

Čeprav je bila ljubezen strastna, je na blogu tedaj zapisala, da se je iz potovanja domov vrnila brez zaročnega prstana, ter da se je njuna zveza po štirih mesecih od 'nesrečne zaroke' tako ali tako zaključila.

Vir: RTL

Fotografije: Printscreen POP TV

Preberi še: Tamara in Renato (Ljubezen po domače): Razlog, zakaj sta razdrla ZAROKO

Priporočamo tudi: Savina Atai po razhodu z Grkom presenetila z ZAROKO, in TO je vse, kar vemo!