Daisy Zaccarin (Gospodin Savršeni): Izbrisala BLOG in Instagram, s starši ni v stiku

Slovenka Daisy Zaccarin je v prvi oddaji Gospodin Savršeni navdušila Gorana in prejela PRVO vrtnico! Preveri, kdo se v resnici skriva za (malce) sramežljivim nasmehom.

Daisy Zaccarin (Gospodin Savršeni): Izbrisala BLOG in Instagram, s starši ni v stiku (foto: Printscreen POP TV) Printscreen POP TV
10. 2. 2020

Če gledaš šov Gospodin Savršeni, si v petkovi oddaji zagotovo opazila svetlolaso Daisy Zaccarin. No, Slovenka, ki sicer živi v Medulinu, je na prvem zmenku popolnoma očarala Sanjskega moškega Gorana, saj ji je podaril prvo vrtnico. 

Te zanima, kaj v resnici počne Daisy?

Gre za blogerko in strastno navdušenko nad potovanji, ki je na svojih omrežjih delila utrinke svojega popotniškega življenja.

V lanskem letu je novinarka naše medijske hiše z Daisy opravila intervju, v katerem ji je razkrila strasti o svojem delu na spletu.

Kljub temu, boš danes njen blog in Instagram profil iskala zaman, saj se je Daisy iz spletnega življenja popolnoma umaknila. 

Te zanima, kaj je še povedala o svojem delu? Preberi spodaj:

Na Instagramu bi jo lahko še pred kratkim našla pod imenom @daisydadee, kjer je njenim fotkam sledilo približno deset tisoč sledilcev. Kar v resnici ne preseneča, saj je na svojem profilu objavljala prelepe fotografije iz različnih držav.

TO je o sebi povedala Daisy:

"Moje pravo ime je Daisy Zaccarin, vendar sem bolj poznana kot Daisy Blue. Ta priimek uporabljam od začetka srednje šole, obstaja tudi želja, da bi si ga uradno spremenila.

A vendar sem danes to, kar sem, tudi zaradi svojih bioloških staršev, s katerimi sicer nisem v stiku, je pa ta priimek posledično del mene.

"Pri sedemnajstih sem se z Obale preselila v Ljubljano, mesto, v katero sem zaljubljena še danes. Čeprav trenutno živim na Hrvaškem, se bom verjetno vedno imela za ljubljansko dekle.

Študirala sem računalništvo in informatiko, a ker vem, da me služba v pisarni čaka, sem se odločila, da bom življenje živela zunaj standardnih družbenih norm. Septembra 2017 sem dala odpoved in se posvetila stvarem, ki me trenutno bolj navdihujejo in osrečujejo."

"Vsako mesto in vsaka država je novo odkritje in čudovita izkušnja sama po sebi. Morda lahko rečem, da sem največji kulturni šok doživela, ko sem prvič obiskala Združene države Amerike, konkretno Chicago.

'Blišč in beda' – ta stavek mi vse štiri dni ni šel iz misli. Poleg stolpnic, ki se dvigajo v nebo, in sedežev podjetij znanih blagovnih znamk se po ulicah mesta ne moreš izogniti ogromnemu številu brezdomcev, ki živijo z danes na jutri. Prav tam sem se najbolj zavedala, kakšno srečo imam v življenju, saj imam streho nad glavo in ljudi, ki me imajo radi."

Na svojem blogu pa ni pisala le o potovanjih, pač pa ...

"V življenju me je veliko ljudi razočaralo, zato pišem o temah, s katerimi želim ponovno prebuditi občutek za sočloveka med ljudmi. Verjamem, da je včasih bil ta veliko bolj prisoten, morda še v času drugega sistema, ko ljudem ni bilo treba med seboj tekmovati, temveč si pomagati.

Zato lahko med mojimi blogi najdete pobude, da naredite vsak dan nekaj dobrega za popolnega neznanca, morda naklonite prodajalki v trgovini topel nasmeh in ji zaželite lep dan, morda darujete oblačila v dobrodelne namene ali vrnete torbico gospe, ki jo je pozabila na avtobusu.

Prav tako želim, da bi se ljudje bolj zavedali, koliko so družina – ne nujno starši – in prijatelji pomembni. Prepogosto so naše misli ob prijateljski kavi kje drugje, saj se ob zvonečih pametnih telefonih težko odklopimo od virtualnega sveta in posvetimo tistemu, ki se nam odvija pred očmi.

Malo za šalo, malo zares, sem pred kratkim naredila tudi eksperiment na aplikaciji Tinder in izpostavila nekaj najbolj neprimernih sporočil, ki sem jih dobila, da bi moškim razložila, kaj počnejo narobe. Rada pa pišem tudi bloge, kjer izdam kakšno skrivnost, ki pomaga mojim sledilcem na Instagramu pri širjenju občinstva na njihovih profilih," je tedaj povedala.

"Poleg potovanj pa me navdušujeta tudi glasba in ples. Rada povem, da sem glasna pevka in dobra plesalka – in nujno ne obratno (smeh). Zelo pogosto hodim na koncerte, včasih 'lovim' svoje najljubše izvajalce tudi na drugem koncu sveta. Žal na plesne dogodke ne hodim več, a mogoče se v kratkem spet najde čas tudi za to," je še dodala.

Fotografije: Osebni arhiv

Preberi še: Savina Atai po razhodu z Grkom presenetila z ZAROKO, in TO je vse, kar vemo!

Priporočamo tudi: Mijo Matić (Gospodin Savršeni) v Sloveniji! Preveri, kje smo ga ujeli!