Razlog, da se zveza med Goranom in njegovo izbranko v šovu ni obnesla! (Spoiler ALERT!🚨)

Ugh – klasika? 🤔

Razlog, da se zveza med Goranom in njegovo izbranko v šovu ni obnesla! (Spoiler ALERT!🚨) (foto: Printscreen / Instagram.com/goranjurenc) Printscreen / Instagram.com/goranjurenc
19. 2. 2020

Če bi za popolnega moškega morali storiti le to, da se prijavimo v televizijski šov, bi velik odstotek Slovenk (verjetno) skočil na noge in stopil v boj.  

No, 19 deklet se je v prvi sezoni šova Gospodin Savršeni potegovalo za srce postavnega Gorana Jurenca, med njimi zdaj 30-letna Iva Runjanin, ki je v šovu tudi slavila. 

A njena ljubezen s sanjskim moškim je bila, kot pravi, vse drugo kot sanjska.

Kot so zapisali mediji, je Goran srečo v življenju po oddaji namreč poiskal pri 22-letni Hani Rodić, RAZLOG za njun razhod pa je Iva pred kratkim razkrila za enega od hrvaških medijev.

Kot je povedala, se je razhod v njunih poteh zgodil po zaključku šova, ko sta po kratkem skupnem življenju ugotovila, da se njuni življenjski pogledi razlikujejo.

Po tem, ko so kamere ugasnile, je namreč videla njegov 'pravi' obraz, ki je, kot pravi, precej drugačen od tistega, ki ga trenutno vidimo v oddaji.

"Z Goranom bi po oddaji morala postati dobra prijatelja, iz tega pa bi se – če bi se – lahko razvila ljubezen. Med nama prav tako ni bilo tiste nore kemije, zato me njegova odločitev, da življenje nadaljuje s Hano, ni presenetila. To pač trenutno potrebuje v življenju," je povedala za hrvaško revijo Story.

Sta zdaj z Goranom v stikih?

"Z Goranom nisva v stikih že vse od zaključka oddaje. Vse, kar sva si morala, sva si povedala, edina stvar, ki mi ni bila všeč, je to, da je v medijih želel prikazati, da je on tisti, ki me je zapustil.

Najina zgodba ima dve plati in želela sem jih izpostaviti. Oddaja namreč ni le o njem, pač pa o vseh dekletih, ki smo v njej nastopila. Oddaja mi ni ponudila prijetne izkušnje in na Goranu je velik del krivde, da je temu tako. Moja želja je bila, da bi ostala prijatelja, vendar na žalost to ni bilo mogoče," je še dodala.

Fotografije:Instagram.com/goranjurenc, Printscreen POP TV

Preberi še: Ana Raščan (Gospodin Savršeni) ima TEŽKO preteklosti, polno pretepov in alkohola

Priporočamo tudi: Če ti je všeč Mijo Matić, moraš videti, kako SANJSKI je bil moški PRVE sezone! (Gospodin Savršeni)