Goranova Hana po lepotni operaciji popolnoma SPREMENJENA (Gospodin Savršeni)

Našli smo fotografije njene lepotne spremembe! 📸 Kaj praviš? Veliko bolje, kaj?

Goranova Hana po lepotni operaciji popolnoma SPREMENJENA (Gospodin Savršeni) (foto: Printscreen POP TV) Printscreen POP TV
22. 2. 2020

Tekmovalka Hana Rodić, ki se je za srce sanjskega moškega Gorana borila v prvi sezoni šova Gospodin Savršeni (Sanjski moški Hrvaške), je na televiziji zaslovela na račun svojega videza - vedno je bila namreč do potankosti urejena, gledalci oddaje pa so imeli marsikaj povedati tudi na račun njenih sočnih ustnic. 

Ne veš, o čem govorimo? Poglej tole:

Prav zaradi tega, se je odločila, da na svojem Youtube kanalu odgovori na nekaj najbolj perečih vprašanj, med drugim tudi na tistega, ki se tiče njenih lepotnih popravkov.

V video posnetku je priznala, da se v preteklosti ni poslužila niti ene plastične operacije, je pa povedala, da je svoje ustnice že povečala s polnili. Ampak če si gledala oddajo, to ni kaj novega. ;)

Novost pa je ...

Za razliko od Silvie in Mihalele iz druge sezone oddaje Gospodin Savšreni, ki sta svoje ustnice zelo povečali, se je Hana pred kratkim odločila, da polnila v ustnicah odstrani! Njen videz je zdaj veliko bolj naraven, nam pa se Hana zdi preprosto čudovita!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ines Krajnović (@ines_krajnovic_makeup) on

No, kaj praviš?

Fotografije:

Preberi še: Tamara in Renato (Ljubezen po domače): Razlog, zakaj sta razdrla ZAROKO

Priporočamo tudi: Izpoved Slovenke, ob kateri nam je zajokalo SRCE: "Če se iz šole nisem vrnila do enih, zame ni bilo kosila."