Kaj se dogaja?! Luka Basi znanega producenta Raaya spravil v jok (VIDEO)

10. 7. 2024
Kaj se dogaja?! Luka Basi znanega producenta Raaya spravil v jok (VIDEO) (foto: Instagram/Posnetek zaslona)
Instagram/Posnetek zaslona

Ob svojem rojstnem dnevu je dobil prav posebno presenečenje. 

Aleš Vovk, bolje poznan pod umetniškim imenom Raay, je pred kratkim praznoval okroglih 40 let. Z ženo Marjetko sta ga praznovala na Korčuli, kjer trenutno tudi dopustujeta, na svoj posebni dan pa je Raay doživel tudi nekaj rojstnodnevnih presenečenj. Najprej sta ga že ob 7. uri zjutraj nepričakovano obiskala starša, njegovo reakcijo pa je na video ujela prav Marjetka. 

"Danes je ta dan! Raaya je obiskala 40ka! Vsi smo bili šokirani in ganjeni nad tem, kar se je zgodilo. Raay vedno preseneča druge, zdaj pa je najlepšo porcijo dobil sam! Po 36 letih ločenega življenja sta se Mojca in Sandi, njegova mami in oči, s katerima so živeli ločeno, združila in pripravila šokantno in ganljivo presenečenje, o katerem ni niti sanjal. Taka je bila njegova reakcija. Z vami ga danes delimo v taki luči, kot ga poznamo najbližji. Radi te imamo do neba, možek, ati, sine. Vse najboljše!" je pod video zapisala Marjetka Vovk in svojemu možu zaželela vse najboljše.

Video si poglej tukaj:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)

Kasneje pa je Raaya čakalo še eno, zares posebno presenečenje. Presenetil pa ga je nihče drug kot glasbenik Luka Basi, njegov dolgoletni sodelavec in prijatelj. Raay pa je že vrsto let tudi Lukov avtor pesmi in manager. Presenečenje je bilo še posebej uspešno, saj sta Basi in njegova zaročenka Nastja Gabor najprej dejala, da sta zbolela in ležita v postelji z vročino, zato se praznovanja ne bosta mogla udeležiti. V resnici pa sta ves čas pripravljala prav posebno presenečenje.

Slavljenca sta presenetila v restavraciji in mu zapela vse najboljše, ko ju je Raay zagledal pa je od sreče padel v jok. Za presenečenje ni videla niti Marjetka, ki je dejala: "Joka se že ves dan. 'Deda' mi boste ubil. Razumeš. Kap ga bo! (nasmeh)." Basi je celotno dogajanje posnel in video objavil na družbenem omrežju Instagram ter tako za vedno ovekovečil prav posebni trenutek.

Video si poglej tukaj:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Basi (@lukabasi)

Ob posnetek je zapisal: "To je presenečenje, kjer sem imel daleč največjo tremo. Bo uspelo? Naju bo z Nastjo kdo prehitro videl? Avtor vseh mojih pesmi, menedžer, v prvi vrsti pa prijatelj Raay je praznoval 40-ko. In to na Korčuli. Zjutraj sva se z Nastjo ekipi opravičila in povedala, da sva ga imela namen presenetiti, vendar sva žal obležala. In zato nihče ni slutil, kaj mu bova ušpičila. Zgodil se je nepozabni preobrat. Reakcija Raaya, zaradi katerega jaz in številni moji glasbeni kolegi živimo svoje glasbene sanje, je ‘pesem’, ki smo mu jo ‘spisali’. Vse najboljše, prijatelj!"

Preberi še: