Gabrova na službeni poti z Golobom: Poglej, kako je v belem stajlingu očarala Američane (FOTO)

10. 7. 2024
Gabrova na službeni poti z Golobom: Poglej, kako je v belem stajlingu očarala Američane (FOTO) (foto: Instagram/Robert Golob)
Instagram/Robert Golob

Tina, izgledaš prečudovito! ❤️

Robert Golob in Tina Gaber sta odpotovala v ZDA. Voditelji držav Nata, med katerimi je tudi naš premier, zasedajo v Washingtonu. Tam bodo predvidoma potrdili novo pobudo za usklajevanje zahodne pomoči Kijevu in zavezo, da bodo prihodnje leto Ukrajini namenili za 40 milijard evrov vojaške pomoči.

Na Instagramu je razkrila, kako lepo presenečenje je prejela ob prihodu v Washington. Prejela je namreč velik šopek rož, ovit v celofan, mašna pa je bila v barvah slovenske zastave. Potovala je v elegantnem črnem kostimu, beli torbici in belih supergah, nato pa je v celoti izbrala bele barve in čisto navdušila.

Instagram/Tina Gaber

Kasneje pa se je na Instagramu javil še Golob in sporočil, da sta se udeležila slovesnosti ob 75. obletnici zavezništva v avditoriju Andrew W. Mellona. Golob in Gabrova sta se sprehodila po rdeči preprogi, vso pozornost pa je ukradla elegantna Tina. Za slovesnost je izbrala bel stajling - belo krilo in zaprt bel suknjič s pasom, ki je lepo poudaril njeno postavo. V rokah je držala isto torbico kot prej, dodala pa je še elegantne petke. Njeni lasje so bili spuščeni in sproščeno se je nasmihala fotografom.

Instagram/Robert Golob

Na koncu so voditelji še pozirali skupaj, takrat pa se je ob bok Goloba postavila tudi njegova izbranka. Kot kaže je vmesni čas Gabrova porabila za ustvarjanje vsebin za družbena omrežja, saj je Golob na Instagramu objavil veliko videoposnetkov, na katerih je ni bilo videti. Kot kaže je tokrat stopila za kamero in njegovim sledicem pokazala, kako potekajo njegova srečanja.

Instagram/Robert Golob

Preberi še: