Kakšna čast, tega nimamo niti v Sloveniji: V Dallasu Luki Dončiću namenili kar ... (FOTO)

10. 7. 2024
Kakšna čast, tega nimamo niti v Sloveniji: V Dallasu Luki Dončiću namenili kar ... (FOTO) (foto: Instagram/Luka Dončić)
Instagram/Luka Dončić

Za Luko Dončićem so naporni meseci. Po dolgi sezoni in finalu v ligi NBA je bil naš najuspešnejši košarkaš resnično utrujen in utrpel je kar nekaj poškodb, nato pa se mu z reprezentanco ni uspelo uvrstiti na olimpijske igre, kar je bil še dodaten udarec zanj. Izredno lepo je videti, da njegovi največji oboževalci nismo le Slovenci, vendar ga močno obožujejo tudi v Dallasu. In sploh si ne moreš predstavljati, kako zelo ga obožujejo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic)

V Dallasu so v najboljši bolnišnici v Dallasu, ki se imenuje University of Texas Southwestern ali UTSW, ustvarili kar 'Dan Luke Dončića'. Si lahko misliš? Tega nimamo niti v Sloveniji. Prav poseben dan je potekal v soboto, 6. julija, vendar se ga žal Dončić ni mogel udeležiti, saj je bil v domačem kraju. Še posebej so dan obeležili na poporodni intenzivni enoti, kjer so vse novorojenčke, ki potrebujejo intenzivno nego, oblekli v prav posebne 'pajace' Dallasa.

Zraven so zapisali: "Spoznajte najmanjše navijače Luke. Malčki na NICU proslavljajo Dan Luke Dončića. Velika zahvala osebju na intenzivni negi, ki skrbijo za zdravje in dobro počutje malčkov!" To je le še en dokaz, kako močno našega Dončića cenijo v Dallasu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dallas Mavericks (@dallasmavs)

Preberi še: