Cene Prevc zdaj razkril podrobnosti o tem, kako je zaročil svojo Julijo (in stopila se boš)

11. 6. 2024
Cene Prevc zdaj razkril podrobnosti o tem, kako je zaročil svojo Julijo (in stopila se boš) (foto: Instagram/Cene Prevc)
Instagram/Cene Prevc

Cene je zdaj prvič spregovoril o podrobnostih njune pravljične zaroke. ❤️

V sredini maja se je Cene Prevc poročil s svojo dolgoletno izbranko Julijo Patricijo Novak. Za svoj dan sta izbrala sončno soboto, 11. maja, in si obljubila večno zvestobo. Dan kasneje je novico potrdil Cene tudi na Instagramu, kjer je objavil prečudovito poročno fotografijo, ob kateri je zapisal: "11. 05. 2024. Ni važno kje, dom bo vedno tam, kjer si ti. ❤️🌍"

Preberi še:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cene Prevc (@cprevc)

Cerkvena poroka je bila v Lešah, vasi pri Tržiču, civilno pa sta si zvestobo obljubila v skednju. Poročil ju je župnik Damjan Prošt, ne pa Martin Golob, kot so mnogi predvidevali. Prve fotografije poroke je na družbenih omrežjih objavila pevka Maja Keuc, ki je bila med povabljenimi gosti. Na fotografijah lahko vidimo, kako mladoporočenec svojo nevesto ponosno nosi iz cerkve, navzoči pa ju veselo pozdravljajo in v zrak mečejo cvetje. 

Instagram/Maja Keuc

Cene pa je zdaj za revijo Jana razkril tudi, da sta poroko prilagodila Ansamblu Saša Avsenika."Že kmalu pa sem poklical Sašo Avsenika, saj sva oba želela, da bi z ansamblom igral na najini poroki. Imajo zelo zaseden urnik z nastopi doma in v tujini in na edini prosti termin, ki ga je imel, sva potem načrtovala najin dan," je povedal Cene.

Preberi še:

Pred objavo novice o njuni poroki se je sicer kar nekaj časa predvidevalo, da je mladi par zaročen, a do zdaj o tem ni bilo veliko znanega. Cene pa je za zgoraj omenjeno revijo razkril nekaj zelo prisrčnih podrobnosti iz njune zaroke. "Konec leta 2022 sem poklical kolega, člana zasedbe Il Divji, naj bodo prosti na določen datum, da bodo zapeli pesem, ki mi je zelo ljuba. Tisti dan sem Julijo povabil na izlet, načrtoval sem, da bom v nekem trenutku šel na kolena, jo zaprosil za roko, potem pa naj bi še zapeli. Ampak tisti dan je deževalo, zasnubil sem jo sredi alpske pokrajine, pristala je, pesem pa je prišla na vrsto šele zvečer," je povedal Cene

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julija Patricija Prevc (@prevcevajulija)

Povedal je tudi, kako je prišlo do odločitve za ta velik korak v njegovem življenju. "Odločitev za poroko je bila logična in tudi spontano nadaljevanje najine zveze. Kar naenkrat sva se začela naglas pogovarjati o tem koraku, in ker je na začetku zaroka, sem najprej izpeljal to. Najini starši so naju ves čas podpirali pri vsem, nikoli nič silili, a se jim je v očeh videlo, da so zelo veseli. Hvaležna sva, da ni pritiska pri ničemer, kajti če te kdo sili, te to začne odbijati," je še za konec povedal Prevc

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cene Prevc (@cprevc)

Preberi še:

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave