Kraljeva palača sporočila še eno šokantno novico: Po trinajstih letih zakona se zdaj ločujeta ...

11. 6. 2024
Kraljeva palača sporočila še eno šokantno novico: Po trinajstih letih zakona se zdaj ločujeta ... (foto: Profimedia)
Profimedia

Kakšen je razlog za njuno presenetljivo ločitev?

Po skoraj 13 letih zakona je Charles Spencer – 9. grof Spencer in brat pokojne princese Diane – naznanil, da se z ženo Karen ločujeta. "To je neizmerno žalostno," je Charles povedal za The Mail on Sunday. "Želim se samo posvetiti vsem svojim otrokom in vnukom, Karen pa želim vso srečo v prihodnosti."

Ne spreglej:

Njun zakon naj bi začel razpadati med pisanjem Charlesovih spominov, Zelo zasebna šola, ki podrobno opisuje njegove izkušnje kot otroka v internatu Maidwell Hall, ki ga je imenoval "nenavadno skrivnosten kraj". V knjigi je Charles podrobno opisal domnevno zlorabo kot mladeniča v internatu. Proces pisanja knjige je bil po njegovih besedah ​​izjemno težak in je odkril potlačeno travmo. Par naj bi tako osebju družinskega posestva Spencer, Althorp House, že aprila povedal za svoje načrte za ločitev.

Profimedia

Karen Gordon, kanadska filantropistka ter ustanoviteljica in izvršna direktorica Whole Child International, se je s Charlesom poročila leta 2011, kmalu za tem, ko se je njegov nečak, princ William, poročil s Kate Middleton. Spoznala pa sta se leta 2010 na zmenku na slepo v losangeleški restavraciji. Poroka je potekala v hiši Alhtrop, na posestvu družine Spencer, kjer je pokopana njegova sestra, pokojna princesa Diana

Skupaj imata eno hčerko, ki so jo poimenovali Charlotte Diana v poklon Spencerjevi pokojni sestri. Karen ima z bivšim možem Markom Gordonom še dve hčerki, medtem ko ima Charles šest otrok iz dveh prejšnjih zakonov, vključno z Lady Kitty in Lady Amelio Spencer.

Preberi še: