Matej Zemljič že v seriji Skrito v raju pokazal mišice, ampak poglej, kako dobro izgleda zdaj (FOTO)

11. 6. 2024
Matej Zemljič že v seriji Skrito v raju pokazal mišice, ampak poglej, kako dobro izgleda zdaj (FOTO) (foto: Instagram/Matej Zemljič)
Instagram/Matej Zemljič

Priljubljeni igralec navdušuje s svojim izklesanim telesom! 🔥

Zdi se, da številni še vedno močno pogrešajo serijo Skrito v raju, ki se je več mesecev predvajala na POP TV, a nič zato, saj obljubljajo, da drugi sezona prihaja že zelo kmalu. Največ pozornosti je zagotovo prejel glavni igralec serije Matej Zemljič, ki se je za snemanje še posebej fizično pripravil. Pred kamerami je namreč razkril svoje resnično izklesano telo, ki pa danes ni nič drugačno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matej Zemljič (@matejzemljic)

Kot kaže Matej Zemljič še vedno vzdržuje svojo fizično pripravljenost, v podkastu Ob skodelici kave z Živo Avžner je tudi razkril, da trenutno telovadi z osebnim trenerjem. Ob fotografijah z Malega Lošinja je zapisal: "Poletna sezona je odprta." V istem obdobju je razkril, da ima štiri leta mlajšega brata Urbana. Tega v javnosti ne vidimo prav pogosto - enkrat se je na primer z njim odpravil na premiero komedije v Špas teatru - prav tako pa o njem ne govori pogosto z novinarji. Radovednim očem njegovih oboževalk pa ga je tokrat pokazal kar na svojih Insta zgodbah, saj so, kot je videti, minuli vikend praznovali 87. rojstni dan njune babice Alojzije. Nujno preveri, ali sta si kaj podobna.

Preberi še:

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave