"Tašča je na steno mojega doma obesila fotko mojega moža z ..." (izpoved šokirane ženske)

"'To je del njegovega življenja, ki ga ne moreš izbrisati,' mi je rekla." WTF??! 🤯🤯

"Tašča je na steno mojega doma obesila fotko mojega moža z ..." (izpoved šokirane ženske) (foto: Profimedia) Profimedia
16. 6. 2022

Z možem sva pravkar kupila svoj prvi skupni dom, nad katerim sva navdušena in sva komaj čakala, da ga skupaj opremiva. Na žalost moj mož zaradi službe veliko potuje, novo pohištvo pa sva že naročila in sama vsega nisem zmogla. Zato se mi je tašča ponudila, da mi pomaga, s čemer sem se strinjala.

Včeraj pa sem ob prihodu domov iz službe obstala v šoku, saj me je pričakala stena, polna uokvirjenih fotografij, ki jih je dala tja.

Kar v bistvu ni takšen problem, saj je šlo za fotografije iz njegovega otroštva, diplome, rojstnih dni ... dokler nisem naletela na največjo uokvirjeno fotografijo celotne njegove družine, na kateri sta tudi moj mož in njegova bivša žena na njun poročni dan 

Naj povem, da tašča "obožuje" moževo bivšo, ves čas jo omenja in se spominja preteklosti z njo; pa ne samo to, še v dogodke in praznike jo vključuje, kar je med nama že povzročilo težave.

Razburila sem se in jo vprašala, zakaj, hudiča, je dala to fotografijo na steno, in zakaj se ji zdi sploh to primerno. Rekla sem ji, naj jo v trenutku sname, ona pa mi je odgovorila, da je to "del njegovega življenja, ki ga ne morem izbrisati". Nato je nadaljevala s tem, koliko ur je porabila za to steno in kako bi to morala malo bolj ceniti. Takrat sem povsem izgubila nadzor in se še bolj razburila, vzela stvari v svoje roke in odstranila fotografijo.

Začela se je prepirati z mano in me spraševati, kaj je narobe z menoj, ter mi govoriti, da sem nora. Ukazala sem ji, naj vzame fotografijo in odide, ona pa mi je skušala dopovedati, da na fotografiji ni le njegova bivša, ampak tudi moj mož, jaz pa sem ji odgovorila, da jo bom vrgla iz hiše, če ne bo šla sama.

Zatem, ko je odšla, mi je začela pisati sporočila, v katerih me je oklicala kot ljubosumno, nesramno, arogantno, nadzorujočo in podobno. Odgovorila sem ji, da je s tem, kar je storila, v moji lastni hiši pokazala globoko nespoštovanje do mene, in ji rekla, da več nima kaj za iskati pri nama.

Nato je poklicala mojega moža in mu posredovala to sporočilo. V hipu me je poklical, da sva se pogovorila. Rekel mi je, da bi njegova mama morala malo bolje razmišljati in da sem imela vso pravico biti jezna, pa vendar, da sem s tem, ko sem ji prepovedala vstop v najino hišo, nekoliko pretiravala.

Skušal me je prepričati, da jo pokličem in to "prekličem", jaz pa tega nisem želela. Nato se je razjezil, kako nepravična sem, ker sem se tako odločila, kot bi bila hiša samo moja in ne najina. Najin pogovor ni pripeljal nikamor in zdaj čakam, da pride domov, da se pogovoriva. Njegova stran družine je jezna, ker sem se tako odzvala, in od mene zahtevajo, da taščo sprejmem nazaj v hišo ter pozabim na vse skupaj, kot da se nikoli ne bi zgodilo.

Vir: Reddit

Preberi še: "Rekla sem, da tik po porodu ne želim obiskov, njegovi starši pa zdaj silijo v porodno sobo" (izpoved ženske)

Priporočamo tudi: Študija šokirala: Kar TOLIKO % uporabnikov Tinderja je v resnici ZASEDENIH