Moški pravijo, da jih TO na ženskah privlači veliiiiko bolj kot videz (pa iiii, no 😍)

Kako lepooo! ❤️ Moški pri ženskah še posebej cenijo tole ...

Moški pravijo, da jih TO na ženskah privlači veliiiiko bolj kot videz (pa iiii, no 😍) (foto: Profimedia) Profimedia
4. 4. 2022

Ženske pogosto pretirano razmišljamo ... O praktično vsem. 😅 In še posebej, ko gre za moške. Za razliko od nas pa slednji nimajo teh težav. Tako pač preprosto je. Zato je tukaj seznam, ki bo pomiril še tako razmišljujočo dušo.

Moški so namreč povedali, da pri ženskah v resnici ohranijo zanimanje zaradi naslednjih lastnosti. 👇

1. Dostopnost (a ne preveč)

"Težko je izpostaviti samo eno stvar. Mislim, da je to odvisno od tega, kar si dekle želi v razmerju. Če želi biti v njem in želi biti tudi resna, potem mora seks z drugimi moškimi dati na stran.

Ravnovesje med preveč in premalo je težko najti. Če ne išče nekaj preveč resnega, vseeno pa si želi biti z moškim, mora najti dobro ravnovesje med tem, da je dostopna dovolj, da zadrži njegovo pozornost, a hkrati ne preveč, saj lahko moški izgubi zanimaje, v kolikor je vse skupaj preveč enostavno."

2. Zanimivost

"Da ohranja svojo zanimivost in je komunikativna, ne pa samovšečna in dolgočasna."

3. Ravnovesje

"Ravnovesje. Dekle, ki ti lahko da delček vsega, hkrati pa te ne preobremeni z eno stvarjo."

4. Osebnost

"V moji najdaljši zvezi je dekle moje zanimanje ohranilo s svojo osebnostjo. Vseeno mi je bilo, kaj počneva. Preprosto sem bil srečen, da sem znjo, saj je bilo zabavno in sproščujoče (večino časa). Mislim, da sem bil v njo resnično zaljubljen, saj tega do nobenega drugega dekleta še nisem občutil."

5. Zvestoba

"Če govorimo o majhnih stvareh, potem bi rekel, da mi je všeč to, da so ženske tako urejene. Če govorimo o večjih, pa bi rekel, da znaki zvestobe."

6. Izkazano zanimanje

"Rekel bi, da mi je všeč to, da mi ves čas daje vedeti, da se zanima zame. Navdušenje, flirtanje, želja po načrtovanju raznih zadev ... Zaradi takšnih stvari znamo moški biti tako navdušeni, da ponoči sploh ne moremo niti spati, saj že razmišljamo o tem, kakšno zanimivo sporočilo nas bo na mobitelu pričakalo zjutraj. Če so njena sporočila dolgočasna, kar izgubim zanimanje."

Po predlogi Annabelle Farrow

Preberi še: Obstajajo 3 tipi ločenih moških - a le z ENIM od njih lahko ustvariš zdravo razmerje

Priporočamo tudi: "Oprosti, če sem te prizadela, a ni mi žal, da sem sebe postavila na prvo mesto." (iskrena izpoved)