Ko te moški premeri z očmi, v RESNICI pomeni, da ... (presenečena boš!)

Ko boš prebrala tole, boš naslednjič zagotovo bolj pozorna, kam gre njegov pogled!

Ko te moški premeri z očmi, v RESNICI pomeni, da ... (presenečena boš!) (foto: Profimedia) Profimedia
30. 11. 2021

Dekleta pogosto ure in ure preživimo v kopalnici, da bi se kar se da najbolje pripravile na zmenek – v prepričanju, da bomo tako lepe hitreje pritegnile in obdržale pozornost moškega, ki nam je všeč.

A kot poroča Cosmopolitan.hr, vsakič, ko moški z očmi premeri žensko, v resnici podzavestno ocenjuje, kako kompatibilna je za reprodukcijo.

Z drugimi besedami, moški možgani so programirani na tak način, da na prvo mesto postavijo zdravje in plodnost ženske.

Tako je, ko te moški premeri z očmi, pravzaprav ocenjuje, če si primerna za nošenje njegovega otroka. Kako romantično, kajne? 🤨

O katerih lastnostih je pravzaprav govora?

1. Višji ton glasu

Višji ton glasu vzbudi asociacijo na mladost in drobno, ženstveno telo – nekaj, kar se moškim zdi zelo privlačno.

2. Rdeča barva

Ja, barva strasti ni samo mit. Pravzaprav nošenje katerega koli kosa oblačila, dodatka ali celo ličil v rdeči barvi se zdi moškim izjemno privlačno, ta trik pa enako deluje tudi pri živalih.

3. Široki boki (v primerjavi s pasom)

Natančneje, razmerje 7:10 naj bi bilo idealna. Tako je, ta lastnost je definitivno povezana z nošenjem otroka, hkrati pa tudi s privlačnostjo samih oblin. Zato ni nič presenetljivega, da na svetovnih seznamih najbolj seksi žensk vztrajno srečuješ takšne.

4. Manj ličil

Dekleta, tole drži: manj JE več! Verjela ali ne, moškim je popolnoma vseeno, ali imaš na vekah narisano popolno linijo, prav tako jih ne zanimajo tvoje veščine senčenja. Prav nasprotno, moškim se ženske zdimo veliko lepše, ko jim na srajci ne puščamo madežev od pudra in šminke.

5. Lepi lasje

Daljši, sijajnejši in polnejši kot so, bolje je. Še razlog več, da začneš uživati v obiskih svojega frizerja in "fen frizurah".

6. Nasmeh

Okej, tale je verjetno najbolj očitna, ampak potrebno je poudariti, kako resnično čudovite smo ženske, ko smo srečne in nasmejane. Pokaži mu, da si srečna, in brez težav boš pritegnila njegovo pozornost. No, ko smo že pri nasmehu. Neka raziskava naj bi pokazala, da ženske privlačijo moški, ki se manj smejijo. Precej čudno, kajne? 🤔

Gif: Giphy.com

Preberi še: "Svojo sorodno dušo sem srečala pri 17-ih in tega ne bi zamenjala za nič na svetu."

Priporočamo tudi: "Moj nasilni bivši je skušal 'kupiti' mojo tišino, a jaz se nisem dala." (osebna izpoved)