Želiš imeti popolno ljubezensko življenje? Samo TO stvar spremeni (takoj zdaj!)

Moški pravijo, da je zaradi tega 👇 samskih veliko več žensk, kot bi jih bilo sicer! Pa ti, se strinjaš?

Želiš imeti popolno ljubezensko življenje? Samo TO stvar spremeni (takoj zdaj!) (foto: Profimedia) Profimedia
10. 1. 2021

Obstaja nekaj, zaradi katerega je na svetu veliko več žensk samskih, kot bi jih moralo biti. O čem govorimo? O prepričanju, pravzaprav mitu, da bi morala ti kot ženska imeti pasiven pristop. Vsi vemo, da so iniciativni moški neverjetno privlačni. Le kdo si pa ne želi od sebi nekoga, ki rad prevzame pobudo?

No, na žalost to pomeni, da mnoge ženske verjamejo, da morajo biti pravo nasprotje temu, tj. pasivne.

A vendar pasivnost ni ravno privlačna. Če boš pasivna, boš le s težavo pritegnila kakšnega (pravega 🙂) moškega in lahko se kar posloviš od svojega popolnega ljubezenskega življenja.

Zdaj, ko razmišljaš o tem, kaj si pravkar prebrala, ugotavljaš, da si to verjetno že vedela, kajne? Konec koncev, že če pogledaš svoj (pasivni) pristop h karieri ali celo k zdravju, boš zelo verjetno ugotovila, da (še) nisi tam, kjer si želiš biti.

Vsi vemo, da moramo – če želimo biti uspešni na katerem koli področju v življenju – za to nekaj narediti, prevzeti pobudo. Zakaj potem ženske tega ne počnemo v ljubezenskih razmerjih?

Najverjetneje zato, ker se bojimo, da bomo namesto moškega opravile "njegovo" delo.

V kolikor vendarle ne želiš prevzeti pobude, mi pa ti tukaj govorimo, kako ne biti pasivna, se zdaj verjetno sprašuješ, kaj naj potem storiš. No, v tem je ravno težava te splošne domneve.

Pogosto namreč mislimo, da je nasprotje od moškega, ki prevzame pobudo, ravno pasivna ženska. A vendar temu ni tako. Biti ženstvena ne pomeni biti pasivna. Pomeni biti dovzetna.

Pravzaprav si lahko oboje hkrati, kar je moškim še bolj všeč!

Zato bo najbolje, da narediš takole: v kolikor ti je nekoga nerodno povabiti na zmenek, lahko to storiš tako, da mu rečeš: "Obljubi, da me boš enkrat peljal tja in tja."

Te morda zanima: Ali imaš ob sebi zrelega moškega, ki si te zasluži? Preveri!

Z moške perspektive je takšen pristop veliko boljši. S tem mu boš namreč pokazala, da te zanima in obenem na nek način dala pobudo ... Da te povabi ven. 😉

Kar torej pomeni, da ne boš opravljala "njegovega dela", hkrati pa ne boš le pasivno sedela in čakala na povabilo.

In takšen pristop ima veliko vrednost, saj tudi moški želijo vedeti, če so nekomu všeč.

S tem, ko boš zainteresirana in hkrati aktivno vključena v ves ta proces, mu boš dala vedeti, da ti je mar, kar ga bo še bolj spodbudilo, da bo želel več časa preživeti s teboj. Prav tako pa ga to ne bo "oropalo" zmožnosti, da prevzame pobudo in odigra svojo (tj. moško) vlogo.

Te zanima tudi: Se nahajaš v enostranski zvezi? TAKOLE se lahko prepričaš! (5 zelooo očitnih znakov)

Moški radi občutijo, da ženskam v življenju nekaj pomenijo. Želijo vedeti, da imajo pozitiven vpliv nanje. In če boš prevzela ves nadzor nad zmenki in zvezo, se bo tvoj dragi naposled začel spraševati, zakaj si sploh z njim.

Zato naj ti ne bo nerodno pokazati zanimanja, včasih tudi prevzeti pobudo, nikoli pa ne bodi pasivna!

Po predlogi Claya Andrewsa

Preberi še: Kaj storiti, če te je kar na lepem izbrisal(a) iz svojega življenja ali pa "Potrebovala sva pavzo, da sva spoznala, kaj sva imela" (zgodbe parov, ki so naredili premor v zvezi)

Priporočamo tudi: TO je EDINA stvar, ki je v zvezi bolj pomembna od ljubezni (jo imata? 🥰)