Izpoved šokirane Ljubljančanke: "Ko sem prišla domov, sem moža ujela pri ..." (ne, ni tisto, kar misliš 😳)

22. 2. 2024
Izpoved šokirane Ljubljančanke: "Ko sem prišla domov, sem moža ujela pri ..." (ne, ni tisto, kar misliš 😳) (foto: Profimedia)
Profimedia

O-oou! Kako bi pa ti reagirala? 🙄

"Ko sem se včeraj vrnila domov, sem ujela moža, ki se je po gsmu ravno dogovoril za … Nisem vedela, za kaj. Slišala sem le: 'Drži, jutri ob desetih.' Ko sem ga vprašala, kam gre jutri, je odgovoril, da gre za nekaj službenega. Deloval je precej neprepričljivo in nenavadno. Zdelo se mi je čudno. Takoj je zamenjal temo, postal nervozen. Ko sem lahko, sem si z njegovega telefona prepisala številko, ki jo je klical. Včeraj nisem mogla, danes sem jo poklicala.

Oglasilo se je mlado dekle in mi povedalo, da sem poklicala masažni salon. Kot, da sem potencialna stranka, sem jo vprašala, kakšno masažo nudijo. Začela je z erotično, omenila še aromaterapijo in kombinacijo obojega.

/.../ Zdaj pa ne vem, kako naj reagiram. Kako bi ve? Poročena sva 15 let, imava tri otroke. Erotična masaža. Če gre partner nanjo naskrivaj, bi se počutile prevarane? V meni vse kriči, sploh ne vem, kako naj reagiram, ko se vrnem domov. Počutim se tako bedno, da ne vem. Mi lahko svetujete? So vaši možje že kdaj bili na čem podobnem, pa ste vedele? Naj se naredim nevedno, znorim … Nekaj vem gotovo, masaže nocoj ne bo dobil!" je na forumu zapisala zgrožena Slovenka.

Je torej erotična masaža varanje?

Članice foruma so si bile precej različnega mnenja, spodaj pa s teboj delimo nekaj odgovorov.

- "Če skriva, bi se počutila prevarno, ja, če bi povedal, pa ne. Ker, če skriva, skriva z razlogom. Povej mu, da veš – kaj pa druga???!!!!! Sicer ne vem, kaj erotična masaža vključuje, nekje sem slišala, ne vem, če je res, da vsebuje tudi ročno obdelavo premoženja …"

- "Odvisno, kaj vse ta erotična masaža vključuje??? Jaz se toliko poznam, da bi priznala, da sem pobrskala po telefonu in da vem, da gre na erotično masažo. Potem bi ti pa že razložil zadeve."

Ne spreglej:

- "Ma, kaj pa vem. Če gre za samo čutno masažo brez intimnih odnosov, bi jo celo jaz privoščila svojemu možu. Sama je ne znam delati, drugače bi jo sama. :)) Pač se prepusti čutnim užitkom in sanjari zraven, odnosa pa z njo itak nima. Da pa to skriva, je pa jasno. Večina žensk bi to imela za varanje, saj mož ne sme ob nobeni drugi ženski občutiti niti trohice erotičnega, drugače vara svojo ženo. Bedarija! Vašim možem se tudi kakšna druga bejba zdi vroča in seksi, kar pa vam seveda ne povejo. Meni so tudi drugi moški lahko še vedno seksi, kar pa seveda ne pomeni, da bi se dala z njimi dol. Če pa bi me en tak masiral, ne bi imela nič proti. :)"

- "Ne predstavljam si, da bi moj mož, s katerim živim, spim, se poljubljam, … hodil na masažo, kjer bi se ga EROTIČNO dotikala druga ženska. Zame je to no go."

- "Jaz bi mu rekla, ko bi prišel domov, da čudno diši. Da voham neke ženske vonjave. In bi potem opazovala, kako se skuša izvleči. Na koncu bi mu povedala, da vse vem."

Nato pa se je oglasila ena, ki je v preteklosti v enem takšnih masažnih salonov bila zaposlena tudi sama:

"Jaz pa iz lastnih izkušenj povem, kako je bilo v salonu, kjer sm delala. Prodajali so kao 'erotično masažo', punce smo imele navodilo: spolnih odnosov nikoli! Kot pišejo ene tukaj gor – za doplačilo 30 evrov (takrat še v SIT), pa smo strankam z roko omogočile izliv. Ta je tako ali tako pričakovan na koncu erotičnih masaž, to se ve! Klasični spolni odnosi so bili prepovedani. Masaža je izgledala tako, da je maserka z golim telesom masirala golega (z brisačo po spolovilu pokritega) plačnika. Če je kri prevreč zavrela, je bil vedno gumb pri roki in varnostnik blizu. V mojih dveh letih se je to zgodilo enkrat samkrat. Nobenih poljubov, nič, le tehnično znanje na koncu. Stranke pa skoraj vse s prstanom na roki. No, pa veliko mladih, še neporočenih, je bilo tudi. Dobro sem zaslužila takrat, danes pa ne bi več. Kar nekaj jih je prišlo v parih, največ pa je bilo samih. Zaskrbljeni svetujem, naj ga vpraša, kje je bil, da ga je nekdo videl … Se bo zaplezal. Tudi mi smo obratovali tam. V zasebnem stanovanju."

Kaj pa o tem meniš ti? Kako bi se odzvala, če bi izvedela, da tvoj mož obiskuje erotično masažo in ti to prikriva?

Preberi še: Seks v termah: "Vzel me je pod tušem brez sprednjih vrat in bilo je IZJEMNO" (vroča zgodba bralke)

Te morda zanima tudi: Kaj pomeni, če se tvoj dragi ne šopiri s teboj po družbenih omrežjih? (iskren zapis moškega)

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ