"Sumil sem, da je zaljubljena v drugega, nato pa sem prebral njen dnevnik ..." (izpoved Slovenca)

19. 2. 2024
"Sumil sem, da je zaljubljena v drugega, nato pa sem prebral njen dnevnik ..." (izpoved Slovenca) (foto: Profimedia)
Profimedia

"S punco živiva skupaj 4 leta in do sedaj je bilo vse lepo in sva uživala v najini zvezi. Zadnje 3 tedne pa opažam, da se je nekaj spremenilo. Še vedno je načeloma vse, kot je bilo, mogoče malo manj pozornosti z njene strani, ampak res malo. Začela si je pošiljati sporočila s nekom in ko sem šel mimo, je zatemnila ekran ali pa obrnila telefon stran od mene.

Ker sem to opazil, sem postal bolj pozoren na njena početja. En dan je bilo več sms-ov, en dan manj. Ugotovil sem, da si pošilja sms-e s sodelavcem iz službe. Začela je poslušati ljubezenske pesmi z vsebino, ki govori o nesrečni ljubezni in [tem, op. a.] da z nekom ne more bit.

Ne spreglej:

Malo sem raziskoval, in ker piše dnevnik, sem pofirbcal, kaj je noter. Na svojo žalost sem videl, da je zaljubljena v njega. Naj povem, da spoštujem njeno zasebnost, samo nisem mogel več, hotel sem vedet. Napisala je, da ve, da ne bo z njim in da se je odločila ostati z mano. Napisala je še, da sta se pogovorila in razpucala stvari. Ampak po njenih pisanjih sms-ov ne vem, kaj naj si mislim. Naj še povem, da je on tudi v zvezi in da ima otroka. Aja, v njen telefon ne gledam, čeprav poznam kodo za odklenitev. Ko je enkrat pustila telefon na mizi, sem šel mimo in je  prišel sms od njega. Takrat sem videl na ekranu srčke in poljube.

Glede na to, da se je odločila, da naj bi bila z mano in da sta razpucala stvari, me zanima, če se soočim z njo in ji vse povem in se pogovoriva ali naj ji dam čas in počakam, da vidim, kaj bo. Še to - poznam tudi njega in razmišljam tudi o možnosti, da se soočim z njim in mu povem, kar se mu gre. Ali naj sporočim tudi njegovi partnerki, kaj se dogaja?"

Zapis je bil objavljen na med.over.net.

Morda te zanima še: Zapis šokirane Slovenke: "V žgečkljivem posnetku sem prepoznala svojega znanca"

Preberi tudi: 'S fantom nisva seksala že tri tedne, razloga za to pa ne poznam' (klic na pomoč bralke s Primorske)

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ