Seks v termah: "Vzel me je pod tušem brez sprednjih vrat in bilo je IZJEMNO" (vroča zgodba bralke)

20. 2. 2024
Seks v termah: "Vzel me je pod tušem brez sprednjih vrat in bilo je IZJEMNO" (vroča zgodba bralke) (foto: Profimedia)
Profimedia

Ahh, seks na javnih mestih. Ne vemo, ali je krivo kršenje pravil ali adrenalin, ki nam teče po žilah, ko skušamo ostati skriti, ampak zagotovo vemo to, da je seks na javnih mestih lahko boljši od tistega v udobni postelji. Spodaj preberi vročo izpoved naše bralke. 

"Najprej morem priznati, da če le vidim priložnost za seks na javnem prostoru, to rada takoj izkoristim. Pri tem sem v zvezi tudi glavna pobudnica, saj je fant nekoliko bolj sramežljiv, poleg tega pa ga je zelo strah, da bi ga kdo zasačil. Mene pa že sama predigra in prepričevanja zelo vzburita!

Ne spreglej:

Letos poleti sva za obletnico odšla v terme, kjer sva preživela romantičen vikend. Ker sva bila v termah, ki so namenjene parom, je bilo že samo vzdušje precej seksi, zato nisva potrebovala veliko spodbude. Ko sva nekega popoldneva ostala sama pri bazenih, so mi v oči takoj padli tuši, ki niso bili narejeni v klasičnih kabinah, ampak zgolj prepleteni med zidovi, brez vrat ali zaves. To se mi je zdelo precej zanimivo, adrenalin je naredil svoje in preden sem se dodobra zavedala, sva se znašla v enem izmed tušev.

Profimedia

To pa ni bilo vse. Ko sva zaključila v tušu (mimogrede, bilo je izjemno) sva odšla v garderobo, kjer so bila okoli naju zgolj ogledala in sušilci za lase. Soba ni imela niti strehe, a to naju ni ustavilo.

Fant me je zopet stisnil k sebi in že z njegovega pogleda sem razbrala, kaj se bo zgodilo. Ker sva bila na odprtem, so bili vsi zvoki strogo prepovedani, zato mi je fant dal svojo roko na usta. Prvič pa sem med seksom tudi vse skupaj gledala v ogledalu in videla njegove izraze užitka kar me je še bolj vzburilo. Skratka, vse skupaj je bilo noro vroče. In najboljši del? Noben naju ni zasačil. Mislim, da je ta obisk term fantu popolnoma spremenil mnenje o seksu na javnih mestih."

Morda te zanima še: "Sumil sem, da je zaljubljena v drugega, nato pa sem prebral njen dnevnik ..." (izpoved Slovenca)

Preberi tudi: "Na zmenku sem v odsevu njegovih očal videla nekaj, kar ne bi smela" (resnična izpoved)

Novo na Metroplay: Alya o trenutkih, ki so jo izoblikovali, odraščanju in ljubezni do mnogih stvari v življenju