'S fantom nisva seksala že tri tedne, razloga za to pa ne poznam' (klic na pomoč bralke s Primorske)

18. 2. 2024
'S fantom nisva seksala že tri tedne, razloga za to pa ne poznam' (klic na pomoč bralke s Primorske) (foto: Profimedia)
Profimedia

Kako pogosto sta intimna vidva? In, ali je tole, kar opisuje bralka v članku, normalno? Cosmo bralka se je znašla v precej veliki dilemi, saj s fantom že dlje časa ni seksala. In kaj je najhujše? Razloga za odsotnost njune intime sploh ne pozna!

"S fantom bova prihodnji mesec skupaj leto dni. Ko sva začela, sva bila nora drug na drugega in seksala tudi po dvakrat na dan. Spomnim se, da sem nekoč celo zamudila predavanje, ker sem raje odšla k njemu na popoldanski seks.

Mislila sem, da bova tak nivo intime obdržala za vedno, oziroma vsaj v letih, ko sva mlada in divja, a sem se motila. Bliža se namreč šele najina prva obletnica zveze, seksala nisva pa že tri tedne. Niti s od seksa. Niti hiter oralni seks, še poljubljala sva se redkeje kot navadno. In sploh nisva v sporu.

Profimedia

Ne spreglej:

Prijateljice mi sicer pravijo, da je normalno, da se tekom zveze strast nekoliko umiri, ampak sama nikakor nisem zadovoljna s tem, da ne seksava. Najbolj pa me jezi dejstvo, da za sušo ni nobenega konkretnega razloga. Vem, da sva bila oba s fantom v zadnjih dneh zasedena, a nikakor ne toliko, da si ne bi vzela uro časa za skupno druženje.

Ko sem fanta vprašala, ali je kaj narobe, mi je začudeno dejal, da ne ter da zakaj to sprašujem. Očitno sam ni opazil, da so od zadnjega seksa minili tedni. Res ne vem več, kaj naj naredim. Morda pa bom morala en večer kar sama pričeti s predigro in ga zavezati na posteljo, dokler mi ne pove, zakaj imava sušno obdobje. Druge rešitve sama zares ne vidim. Predala pa se ne bom, saj sem preveč delala na zvezi, da bi jo tako pustila propasti."

Morda te zanima še: To so 4 nasveti, ki bi jih vsako dekle želelo slišati pred svojim prvim razhodom

Preberi tudi: "Sem slaba mati, ker sem hčerki pustila, da ..." (zapis Slovenke, ki ti bo dal misliti, če imaš doma najstnike)

Novo na Metroplay: Alya o trenutkih, ki so jo izoblikovali, odraščanju in ljubezni do mnogih stvari v življenju