Resnična zgodba: Pretvarjal se je, da ima raka, da je lahko varal - nato je imel še nezaslišano prošnjo

15. 5. 2024
Resnična zgodba: Pretvarjal se je, da ima raka, da je lahko varal - nato je imel še nezaslišano prošnjo (foto: Profimedia)
Profimedia

Si lahko misliš?! 🤯

Hayley Davies, modelu iz Avstralije, se je pred časom zgodila situacija, ki je zagotovo ni pričakovala niti v sanjah. Njen (zdaj sicer že bivši) partner se ji je zlagal, da ima raka, da bi jo lahko v resnici varal. Kot je priznala v podkastu Unfiltered, si je celo obril glavo, da bi bila njegova laž bolj prepričljiva. "Bilo je na moj rojstni dan in rekel mi je, da se počuti slabo in da mora iti domov. Na koncu sem ugotovila, da je pravzaprav šel na obisk k svojemu drugemu dekletu," je povedala. Razkrila je, da njegovo 'drugo dekle' ni vedelo, da naj bi imel raka, je pa v resnici z njo bil dlje in ona je bila tista, ki je spoznala njegovo družino.

Najprej je trdil, da ima raka na kosteh, nato pa je spremenil svojo zgodbo in trdil, da ima pravzaprav kožnega raka.

Ko ga je nekega dne vprašala, kje je bil, ji je zagotovil, da le pri prijatelju in da lahko za dokaz preveri njegov telefon - vendar pa ne sme pogledati nobenega neprebranega sporočila ali fotografij. Seveda je takoj ugotovila, da je nekaj narobe in v galeriji našla fotografije pretekle noči. "Vprašala sem ga: 'Kaj počneš z drugim dekletom?' Potem pa sem videla, da je prišlo sporočilo, zato sem ga odprla in v njem je pisalo 'Ljubim te, bejbi', zato sem nanj odgovorila in osebo vprašala: 'Kdo si ti?'"

Ne spreglej:

Takoj zatem je dobila njen klic. "Z njo sem se pogovarjala približno tri ure - samo sestavljala sem vse skupaj." Po klicu se je na licu mesta razšla s fantom, a ta jo je nedavno ponovno kontaktiral in jo prosil za denar.

"Pred nekaj tedni mi je poslal sporočilo na TikToku," je povedala Hayley, ki kot model za odrasle zasluži približno 30.000 dolarjev mesečno, in ker je njen bivši to vedel, je od nje želel denar. Kot je razkrila, naj bi namreč zatrdil, da morda ne bi bila tako uspešna, če ne bi skupaj posnela viralnega videoposnetka. "Napisal mi je je: 'Ali mi lahko daš nekaj denarja, zdaj ko tako veliko zaslužiš?'" Njegovo prošnjo je seveda zavrnila in pripomnila, da ji je, ko sta bila skupaj, govoril, kako zelo je bogat in da ima v lasti več nepremičnin.

Si lahko misliš?! 😅

Vir: The Sun

Preberi še: "Imamo nove sosede, ki delujejo prijazni, zmotilo pa me je to, da nimajo nobenih ..." (zapis zmedene Slovenke)

Te morda zanima tudi: Ženska skoraj umrla zaradi 'strtega srca' - preveri, zakaj si lahko v nevarnosti tudi sama