"Od fanta vsak dan poslušam, da moram shujšat" (klic na pomoč Slovenke)

14. 5. 2024
"Od fanta vsak dan poslušam, da moram shujšat" (klic na pomoč Slovenke) (foto: Profimedia)
Profimedia

"Dobila sem par kg, vidi se celulit in okrog trebuha imam maščobo kot one trebušne plesalke. Zdaj vsak dan poslušam, kako je to grozno videt in da hoče, da to spravim dol."

"Dobila sem gor par kg, vidi se celulit in okrog trebuha imam maščobo kot one trebušne plesalke. Torej nisem se 20, 30 ali 40 kg zredila.

Posledica nezdrave prehrane in premalo gibanja je to, dela po 12 ur na dan, pa še kaj bi lahko našteli. Zdaj od fanta poslušam vsak dan, kako je to grozno videt in da hoče, da to spravim dol. Sam ni popoln, seveda. Hočem se tudi jaz znebit tega, gre se mi pa bolj za psihofizično kondicijo, nisem vsak dan mlajša.

Zdaj prav študiram, da bi si zanalašč najela trenerja, imela treninge, ampak res 2 uri na dan, da bo videl, kako bo, ko zanj ne bo časa, jedel bo pa on tud sam piščanca in brokoli z menoj (moja najljubša hrana, mi ni problem, ob preveč dela sem bila pa res na junk hrani). Pa da vidimo. /.../

Ne spreglej:

V bistvu me je motilo prej, ko sem imela še cca. 2 kg več, v enem mesecu je šlo stran, ker sem spet v tirnicah prejšnjega načina življenja, ostalo me pa sploh ne moti. Če bom trenirala, bom zaradi sebe, navajena sem intenzivnih treningov in to pogrešam. Ampak v tistih časih sem bila sama.

Ko nekaj počnem, ne morem na silo, mora mi biti fajn, da bi pa samo zaradi tega, ko mi tip reče, naj hujšam, pa sigurno ne bi," je na tem forumu zapisala neka ženska.

To ji je odgovorila ena izmed uporabnic foruma:

"A si nora? Predvidevam, da sta glede na zapisano še brez otrok, saj ga bo kap, če zanosiš ... in potem vse spremembe, ki jih bo to prineslo. Tole je že v startu zafurano, nekdo, ki te ima rad, ne bo zahteval nič od tebe. Pravi dec te bo pohvalil, da si fajn mehka in okrogla, potem pa na spoštljiv način previdno dal vedeti, da morda ne bi bilo slabo, če malo utrdita. Oba skupaj.

Naj se zorganizira, da boš imela več časa, počnita kaj skupaj, kar vaju veseli, prilagodita prehrano … Da meni nekdo tole pribije, ga nagonim čez vrata, brez pardona. Kaj bo sledilo, se vprašaj. Morda ima pa on negotovosti, povezane s svojim videzom. Ostani zvesta sebi in mu povej svoje, hkrati pa poskrbi zase, ampak za božjo voljo, ne zaradi tipa, zaradi sebe!"

Kaj bi ji pa svetovala ti?

Morda te zanima še: "Moja VROČA noč v Ljubljani se je končala s posredovanjem policije" (nora izpoved Mariborčanke)

Preberi tudi: "Rada bi sinu odprla oči, da bi spregledal - njegova nova punca ga bo spremenila v bebca!" (klic na pomoč Celjanke)