2023 Promocijsko sporočilo

Povabi ga na ZMENEK, ki ga ne bo nikoli pozabil (za to bo poskrbela TA pijača)

23. 5. 2023
Povabi ga na ZMENEK, ki ga ne bo nikoli pozabil (za to bo poskrbela TA pijača) (foto: Profimedia)
Profimedia

Če te skrbi, kako se bo razpletel vajin drugi zmenek, saj ne bi rada pokvarila vtisa s prvega, ga povabi na pijačo, ki jo boš pripravila sama.

To je vsekakor recept, da ga navdušiš in očaraš. Z lastnimi rokami mu boš pripravila pijačo, ki bo že samo zaradi tega dejstva poskrbela za pravo razpoloženje. Ko jo bo okusil, pa bo vajino druženje zapečateno prijetno in obenem vse bolj strastno.

Pravzaprav se najprej odloči, kaj od tega drugega zmenka pričakuješ sama. Zbliževanje prek pogovora in vzbujanje tople bližine med vama ali si želiš poljuba in zapeljevanja? Glede na to, kaj bi rada, mu pripravi enega od teh dveh mocktailov! 

Recept za prebujanje strasti: Passion Sour
Za ta super enostaven mocktail, ki bo v vaju stoodstotno začel prebujati strast, potrebuješ samo tri sestavine, rezultat pa bo ... no, boš videla sama.😉Njegov okus prinaša kanček kislosti s pridihom ravno prav močne strasti. Kaj potrebuješ? 

♥ energijsko pijačo Red Bull

♥ 10 ml sirupa pasijonke

♥ sok polovice limete

♥ ledene kocke

♥ za dekoracijo: 2 ali 3 rezine limete

Recept za nežno in prijetno zbliževanje: Orange Cardamom Mojito

S tem mocktailom ga boš zapeljevala nežno in toplo, tako da ne bo imel nobenega razloga, da bi se ustrašil prevelike intenzivnosti in ti pobegnil neznano kam. Za ta super enostaven mocktail potrebuješ štiri sestavine, njegov okus pa poskrbi za preobrat tradicionalnega, hladnega in osvežilnega s pridihom topline. Kaj potrebuješ?

♥ Red Bull sugarfree/Red Bull zero

♥ 2 ali 4 stroka kardamoma

♥ 10 ml sirupa mete ali mojita

♥ sok polovice pomaranče

♥ ledene kocke

♥ za dekoracijo: krhlji pomaranče

Kaj še čakaš? Pošlji mu vabilo in ga očaraj! Le kaj je lahko bolj seksi kot to, da ti punca pripravi pijačo, za katero ne veš, kaj vse se skriva v njej, a nate definitivno deluje ... 😍 

Projekt podpirajo: