2022 Promocijsko sporočilo

Prva poletna zabava s prijatelji: 3 stvari, ki bodo razpoloženje ponesle v višave

5. 5. 2022
Prva poletna zabava s prijatelji: 3 stvari, ki bodo razpoloženje ponesle v višave (foto: PROFIMEDIA)
PROFIMEDIA

Komaj čakate poletje? Tudi mi, a na srečo poznamo način, kako si med čakanjem prijetno krajšati čas. Predlagamo, da se začnete pripravljati na otvoritveno zabavo, ki jo boste organizirali za prijatelje kot pozdrav najbolj čudovitemu času leta. Kaj potrebujete, da bo zabava res zaživela?

Kako organizirati res nepozabno prvo zabavo poletja, s katero izrečete dobrodošlico temu čudovitemu času v družbi prijateljev? Poleg vsega, kar o zabavah gotovo že veste, smo zbrali še tri stvari, ki bodo postavile tisto pravo piko na i zabavi poletja!

1) Kodeks oblačenja

''Dress code'' oziroma namig, kaj naj vaši gostje oblečejo, je tisti, ki zabavo naredi čisto zares zanimivo in tudi vizualno privlačno. Prav gotovo boste vsi radovedno opazovali, kaj je oblekel drugi na določeno tematiko oziroma glede na namig. Lahko pa se odločite tudi za tematsko zabavo po navdihu določenega časovnega obdobja, kot so recimo 20. leta, ali po najljubšem filmu, ki vam vzbuja tisto pravo poletno nostalgijo – Poletje v školjki 2? 

2) Glasba glede na tematsko vzdušje

Glede na kodo oblačenja oz. tematiko zabave (lahko je ta tudi samo pozdrav poletju) izberite glasbo, ki se bo harmonično ujemala z vzdušjem in gosti. Že vnaprej skrbno pripravite seznam predvajanja, kjer bodite pozorni tudi na sosledje komadov oz. pesmi. Če boste začeli z bolj mirnimi, naj njihova hitrost in živahnost počasi napredujeta – s tem boste na najboljši način stopnjevali tudi razpoloženje prisotnih. Vsekakor poskrbite, da bo glasba tudi motivacijska – kar pomeni, da bo goste spodbujala h gibanju (plesu ali vsaj poplesavanju) in intenzivnemu druženju. 

3) Pijača kot faktor presenečenja

Če želite nadvse zanimivo zabavo, presenetite in razvajajte prijatelje s posebnima receptoma za moktajle.

Novi Red Bull Summer Edition z eksotičnim okusom kaktusovega sadeža vam omogoča, da potešite tako željo po novih doživetjih kot tudi poletno žejo. Z vami delimo dva božanska recepta, ki bosta navdušila tako vaše brbončice kot brbončice vaših prijateljev.

Odprite hladno pločevinko in pričarajte poletni moktajl!

#1 Summer Sipper

Sestavine:

♥ Red Bull Summer Edition z eksotičnim okusom kaktusovega sadeža

♥ 30 ml sirupa zelenega čaja (recept spodaj)

♥ 30 ml limoninega soka

♥ sveži lističi mete

♥ ščepec morske soli

Priprava:

Vse skupaj postrezite v visokem kozarcu s kockami ledu. Za piko na i pa dodajte še vejico mete in rezino limone.

Za sirup zelenega čaja potrebujete ...

Sestavine:

1 vrečka zelenega čaja (najdete v katerikoli trgovini)

200 g sladkorja

Priprava:

Vrečko čaja za 20 minut namočite v skodelico vroče vode. Čajno vrečko nato odstranite in v vodo dodajte 200 gramov sladkorja. Počakajte, da se sladkor raztopi. Namesto sladkorja lahko uporabite tudi stevijo ali agavo.

#2 My Endless Summer

Sestavine:

♥ Red Bull Summer Edition z eksotičnim okusom kaktusovega sadeža

♥ 30 ml lahkega sladkanega kokosovega mleka

♥ 30 ml soka limete

♥ limonska trava (narezana)

Priprava:

Vse skupaj postrezite v visokem kozarcu s kockami ledu in okrasite z rezino limete. Za prefinjen videz moktajla lahko dodate še kokosove ostružke, ki jih rahlo popečete z vžigalnikom. Za zaključek dodajte še Red Bull Summer Edition z okusom kaktusovega sadeža.

Več informacij o pijači Red Bull Summer Edition kaktusov sadež najdeš na https://www.redbull.com/si-sl/energydrink/red-bull-summer-edition

Projekt podpirajo: