2022 Promocijsko sporočilo

Pozdrav POLETJU: Pripravi ZABAVO s tem najboljšim moktajlom sezone!

21. 4. 2022
Pozdrav POLETJU: Pripravi ZABAVO s tem najboljšim moktajlom sezone! (foto: PROFIMEDIA)
PROFIMEDIA

Komaj čakaš poletje? Me tudi! In prav zato, ker te razumemo, ti predlagamo, da si čas skrajšaj tako, da se začneš pripravljati na otvoritveno zabavo, ki jo boš organizirala na prvi poletni dan kot pozdrav najtoplejšemu času leta.

Kako organiziraš zares posebno prvo zabavo poletja, s katero izrečeš dobrodošlico temu čudovitemu času v družbi prijateljev? Poleg vsega, kar o zabavah gotovo že veš, smo zbrale še tri stvari, ki bodo postavile tisto pravo piko na i zabavi poletja!

1) Kodeks oblačenja

''Dress code'' oziroma namig, kaj naj tvoji gostje oblečejo, je tisti, ki zabavo naredi čisto zares zanimivo in tudi vizualno privlačno. Prav gotovo boste vsi radovedno opazovali, kaj je oblekel drugi na določeno tematiko oziroma glede na namig. Lahko pa se odločiš tudi za tematsko zabavo po navdihu določenega časovnega obdobja, kot so recimo 20. leta, ali po najljubšem filmu, ki ti vzbuja tisto pravo poletno nostalgijo – morda Poletje v školjki 2? 

2) Glasba glede na tematsko vzdušje

Glede na kodo oblačenja oz. tematiko zabave (lahko je ta tudi samo pozdrav poletju) izberi glasbo, ki se bo harmonično ujemala z vzdušjem in gosti. Že vnaprej skrbno pripravi seznam predvajanja, kjer bodi pozorna tudi na sosledje komadov oz. pesmi. Če boš začela z bolj mirnimi, naj njihova hitrost in živahnost počasi napredujeta – s tem boš na najboljši način stopnjevala tudi razpoloženje prisotnih. Vsekakor poskrbi, da bo glasba motivacijska – kar pomeni, da bo goste spodbujala h gibanju (beri plesu ali vsaj poplesavanju) in intenzivnemu druženju. 

3) Totalno odštekana pijača 

Če želiš zaresssss pestro zabavo, preseneti in razvajaj svoje prijatelje z Red Bull Summer Edition moktajlom!

Novi Red Bull Summer Edition z eksotičnim okusom kaktusovega sadeža ti omogoča, da potešiš tako vašo željo po novih doživetjih kot tudi poletno žejo. S tabo delimo ta božanski recept, ki bo navdušil tako tvoje brbončice kot brbončice tvojih gostov.

TOP RECEPT: Odpri hladno pločevinko in pričaraj ta poletni moktajl!

# Summer Sipper

Sestavine:

♥ Red Bull Summer Edition z eksotičnim okusom kaktusovega sadeža

♥ 30 ml sirupa zelenega čaja (recept spodaj)

♥ 30 ml limoninega soka

♥ sveži lističi mete

♥ ščepec morske soli

Priprava:

Vse skupaj postrezi v visokem kozarcu s kockami ledu. Za piko na i pa dodaj še vejico mete in rezino limone.

Za sirup zelenega čaja potrebuješ ...

Sestavine:

1 vrečka zelenega čaja (najdeš v katerikoli trgovini)

200 g sladkorja

Priprava:

Vrečko čaja za 20 minut namoči v skodelico vroče vode. Čajno vrečko nato odstrani in v vodo dodaj 200 gramov sladkorja. Počakaj, da se sladkor raztopi. Namesto sladkorja lahko uporabiš tudi stevijo ali agavo.

In zdaj samo še uživajte!

Več informacij o pijači Red Bull Summer Edition kaktusov sadež najdeš na https://www.redbull.com/si-sl/energydrink/red-bull-summer-edition

 

Projekt podpirajo: