2023 Promocijsko sporočilo

Če prisegaš na trende, to POLETJE ne sme miniti brez teh 3 stvari!

23. 5. 2023
Če prisegaš na trende, to POLETJE ne sme miniti brez teh 3 stvari! (foto: Profimedia)
Profimedia

To poletje boš 100-odstotno v trendu, če boš poskrbela, da bodo v tvojem življenju te 3 (no, v resnici 4) stvari!

1 Asimetrične kopalke

Letos bodo plaže verjetno polne asimetričnih kopalk, saj je ta oblika trenutno največji hit. Ni pomembno, ali so ti bolj pri srcu enodelne kopalke (pri teh je asimetrija sicer veliko bolj očitna) ali dvodelne, pomembno je le, da kopalke niso pravilne, temveč čim bolj zanimive, nesimetrične oblike. 

2 Lososova barva

Lososovo roza je barva tega poletja! Gre za zelo sladek odtenek rožnate barve, ki ga lahko na primer nosiš v obliki seksi oblek iz prozornih tkanin, njegova ''manj prosojna'' različica pa je nadvse primerna tudi za poroko.

Seveda pa lososova barva ne zadeva zgolj modnih kosov, ampak si jo lahko omisliš kot del dekoracije na balkonu ali vrtu (na primer okrasne blazine v lososovo rožnati), nosiš jo lahko v obliki nakita ali z njo okrasiš jedilno mizo ... Poskrbi le, da bo (vse)prisotna!

3 Moktajl, ki te osveži na vsakem koraku

Poletje prinaša s seboj vročino, ki jo boš najbolj uspešno krotila v senci, srkajoč katerega od dveh moktajlov, ki ti ju priporočamo in sta absolutni trend poletja 2023.

To sta Red Bull Summer Edition moktajla, ki bosta tvojim poletnim dogodivščinam vsekakor dodala tisto pravo svežino.

Moktajl #1: Če si bolj sladkosneda ... ti bo zagotovo všeč Sunset Float. 

Kaj potrebuješ?

90 ml svežega stisnjenega pomarančnega soka
22 ml sladkanega kondenziranega mleka
Red Bull Summer Edition z okusom marelice in jagode

Pripraviš ga tako:

V mešalnik za koktajle (ali kozarec) dodaj sveže iztisnjen pomarančni sok in sladkano kondenzirano mleko ter vse skupaj stresaj približno 20 sekund. V visok kozarec dodaj zmes iz mešalnika, led in novi Red Bull Summer Edition. Na koncu vse skupaj premešaj in okrasi z rezino pomaranče.

Moktajl #2: Če si življenje rada popestriš z nekaj pikantnosti ... pa naj bo tvoja izbira Spicy Citrus Refresher.

Kaj potrebuješ?

30 ml limetinega soka
30 ml ananasovega soka
2 rezini jalapeño paprike
čili v prahu, sol, limeta (za okrasitev kozarca)
Red Bull Summer Edition z okusom marelice in jagode

Pripraviš ga tako:

Najprej okrasi kozarec. To narediš tako, da na krožnik potreseš malo čilija in soli ter vse skupaj premešaš. Nato rob kozarca navlažiš s koščkom limete, ga obrneš na glavo in pomočiš v začimbe, da se enakomerno oprimejo roba. V mešalniku za koktajle (ali kozarcu) zmešaš limetin in ananasov sok ter rezino jalapeño paprike. Dodaš nekaj kock ledu in vse skupaj ponovno premešaš.

V kozarec, okrašen z začimbami, nato vliješ precejeno zmes iz mešalnika ter dodaš led in Red Bull Summer Edition. Za okras dodaj še rezino limete in (po želji) rezino jalapeña.

 

Projekt podpirajo: