hmm...nisi imela spolnega partnerja pri 23...wooow ZAKON

to spoštujem res
recimo pri 20ih sem glede tega precej razčistu za razliko od drugih...nekateri iz razloga da bo KUL hoče imeti čimveč avantur da se lahko potem pohvali pred svojimi prijatelji kolk je on đek k jih je tolk podru...tudi sam ne razumem fantov zakaj se jim gre predvsem samo za sex...čeprou sm tip O.o?
kar se tiče šole ti lahko povem da je šola precej pomembna ampak s tem da ne zanemarjaš drugih zadev s katerimi se rada ukvarjaš...mislim da imamo še preveč časa in da se za vsako stvar čas najde (fant/punca, hobi, treningi itd...)
ja študentski žuri ponavad niso glih za najti svojega princa na belem konju (je pa možno da se tudi tam najde) klubi so za žuranje in ne iskanjem partnerja...
mene bi malo šokiralo da še nisi imela partnerja itd. ampak bi bil pa tudi presenečen in pravtako tudi vesel in verjetno bi se še tolko bolj okol tebe potrudu...glede izgleda...
npr. jst bom meu 20 let zgledam kot 17letnik in si ne upam stopit do punce ki je starejša oz. imam filing da me niti nočjo povohat ker zgledam premlad in name se predvsem tiste 15-16-17 letnice palijo kar pa meni ni všeč ker so nezrele in preveč otročje

in to mi gre na jetra
in meni tud priložnosti ne dajo da bi me spoznale, zato ker zgledam premlad še ne pomeni da razmišljam kot 17 letnik...zato pa razmišljam veliko bolj odraslo in odgovorno kot pa kerkol 25 letnik
sej veš kako pravjo- sanjati ni greh
jst tut sanjam o nekaterih stvareh ampak jih je možno uresničiti in jih tudi bom..naredu bom vse in ne bom obupu pa naj mi se poti prekrižajo 1238753453x
ne pustit da te take stvari v slabo voljo spravljajo... če bi mel možnost spoznat 2 punci in ena bi bla pozitivna in vesela druga pa taka ki se smili sama sebi bi seveda izbral veselo in nasmejano...
jst si nebi želel zamorjene punce in mislim da ti prav tako zamorjenega fanta
meni tut pravjo da naj grem za manekena ali modela (ne hvalim se...malo sem presuhcan ampak bom pa vseeno poskusil in upošteval nasvete prijateljev in znancev), da sem hud, da izgledam čist hudo pa tut nimam punce (zakaj ne vem...) bi rad imel malo starejšo ampak kot sem že napisal da me take ne povohajo ker zgledam premlad :S
glavo gor punca draga, svet je poln presenečenj

se bo tut zate našel nekdo