Spoznavanje nasprotnega spola

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Legally_blond
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Legally_blond »

Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:
mogoče si prehuda, mogoče si kdo ne upa stopit do tebe ker misli da si zanj preveč lepa in da nima šans pri tebi...če ti iz izkušenj povem...mene bolj za PUNCO privlači neka random punca, tiste ki so pa na polno zrihtane mi pa samo sexualno fantazijo ustvarjajo in bi jih imel samo za ONS.

Ne štekam zakaj takšna delitev punc glede stila. Kot da to kaj pove o človeku. Še zdaleč ne. Jaz dam ogromno na to, kako se oblečem, ker pač rada izgledam urejena, pa drugače nisem zakomplicirana ali da bi iskala neresne tipe. Moj zdajšnji je do mene pristopu povsem neobremenjeno, kot da bi ogovarjal sošolko zaradi zapiskov ali kaj podobnega :D in me je najprej prepričal s svojo karizmo, pristopom, načinom govora in prijaznostjo (ne vsiljivostjo!), šele čez čas se je zgodil tisti "klik", da sem se zaljubila vanj in sva postala par. Tako kot me on vedno znova nasmeji (pa naj mam še tko beden dan), me ni še nihče. In ugani kaj, tisti večer, ko je prišel (sam) do mene, ne da bi se nosil ali bil opit (malo je res spil, ampak v mejah normale), je bil oblečen čist običajno, nobenih znamk skratka vizualno kao not the guy for me (s stališča moških kot si ti), pa sva se zaštekala v nulo. :P Mene pri marsikom zmoti prepričanje, da če je ženska spedenana od glave do pet, da tud išče nekoga, na katerem ni nič običajnega oz. se nosi in išče same pozornosti željne bejbe. Mislim, halo, kero omejeno razmišljanje. Je pa zanimivo, kako smo večinoma ženske take, da ne gledamo nekih hudih tipov ampak nas privlačijo posebni, samozavestni in drugačni moški (govorim vsaj za svojo družbo in druge, ki jih poznam), medtem ko velika večina moških pri ženski najprej opazi barvo las (!), postavo in šele nato vse ostalo. :roll: Vedno se tipi najprej zberejo okoli blondinke in šele nato opazijo druge. Toliko o tem kako je vizualnost pomembna za večino moških (ne glede na to, ali gre za kakšnega loleka, ki išče izključno ons, ali nekoga, ki ima glede žensk določene kriterije tudi glede izobrazbe itd.). Yea right. :D
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Sweet Lotty napisal/-a:No, vsaj da nisem edina, ki je takega mišljenja. :D Sem že mislila, da je z mano in mojo prijateljico (in še nekaj znankami) kaj narobe...

Če naredim en tak kratek opis sebe, pač kako jaz samo sebe vidim: nisem slatka mala, ki se sveti na drug konec Ljubljane kot novoletna jelka :D, niti neka fina dama, čeprav se rada uredim in dam veliko na videz, a sem sicer umirjena punca, ki pa rada tudi vsak teden žura kot se spodobi. Res je na sebi težko videti napake, čeprav se mi zdi, da vsak sam sebe še najbolj pozna, le da se nekateri ne posvetijo dovolj sebi in druge sprašujejo, kako jih vidijo. Z ljudmi, ki so mi blizu se dobro razumem, nisem konfliktna oseba, a povem kaj me moti, če je treba. Nisem neka siva miška, ki se je ne opazi in je redkobesedna, niti neka avša, ki je je povsod preveč, sem neko ravnovesje bi rekla. In mislim, da me tako vidijo tudi drugi. Očitno ima le kakšna višja sila prste vmes, da me nekako vedno nekdo ali neka situacija zaj*be in voila, spet ostanem samska. :D Sile po zvezi nimam, ker če bi jo imela, bi že dovolila prvemu ali vsaj prvemu kolikor toliko simpatičnemu tipu, čeprav not my type, da mi plača pijačo in tako dalje, kamor se pač razvija stvar, saj vsi vemo kako to gre... :roll:

Ja pa sej si direkt za ožent... :D :razz:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Gaja* »

jst poznam kr neki punc, ki so drgač zlo zlo uredu in ni nč narobe z njimi, da bi one mele napačen pogled na zvezo al bi skenslale kr usazga, sam pač smola al kaj jst vem... kr tiste, ki same ne vejo kaj bi rade al pa so zakompleksane, se jim itak že vidi od deleč, al pa po prvem pogovoru... tko da ne puške u koruzu vrčt :D no sej to verjetn ne boš drgač bi pomenil, da bi bla ceu življenje samska ane :wink:
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Mars

Neprebrana objava Napisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO »

Legally_blond napisal/-a:
mogoče si prehuda, mogoče si kdo ne upa stopit do tebe ker misli da si zanj preveč lepa in da nima šans pri tebi...če ti iz izkušenj povem...mene bolj za PUNCO privlači neka random punca, tiste ki so pa na polno zrihtane mi pa samo sexualno fantazijo ustvarjajo in bi jih imel samo za ONS.

Ne štekam zakaj takšna delitev punc glede stila. Kot da to kaj pove o človeku. Še zdaleč ne. Jaz dam ogromno na to, kako se oblečem, ker pač rada izgledam urejena, pa drugače nisem zakomplicirana ali da bi iskala neresne tipe. Moj zdajšnji je do mene pristopu povsem neobremenjeno, kot da bi ogovarjal sošolko zaradi zapiskov ali kaj podobnega :D in me je najprej prepričal s svojo karizmo, pristopom, načinom govora in prijaznostjo (ne vsiljivostjo!), šele čez čas se je zgodil tisti "klik", da sem se zaljubila vanj in sva postala par. Tako kot me on vedno znova nasmeji (pa naj mam še tko beden dan), me ni še nihče. In ugani kaj, tisti večer, ko je prišel (sam) do mene, ne da bi se nosil ali bil opit (malo je res spil, ampak v mejah normale), je bil oblečen čist običajno, nobenih znamk skratka vizualno kao not the guy for me (s stališča moških kot si ti), pa sva se zaštekala v nulo. :P Mene pri marsikom zmoti prepričanje, da če je ženska spedenana od glave do pet, da tud išče nekoga, na katerem ni nič običajnega oz. se nosi in išče same pozornosti željne bejbe. Mislim, halo, kero omejeno razmišljanje. Je pa zanimivo, kako smo večinoma ženske take, da ne gledamo nekih hudih tipov ampak nas privlačijo posebni, samozavestni in drugačni moški (govorim vsaj za svojo družbo in druge, ki jih poznam), medtem ko velika večina moških pri ženski najprej opazi barvo las (!), postavo in šele nato vse ostalo. :roll: Vedno se tipi najprej zberejo okoli blondinke in šele nato opazijo druge. Toliko o tem kako je vizualnost pomembna za večino moških (ne glede na to, ali gre za kakšnega loleka, ki išče izključno ons, ali nekoga, ki ima glede žensk določene kriterije tudi glede izobrazbe itd.). Yea right. :D

moja napaka, nism napisu kakšen izgled punce meni vzbudi samo sexualno fantazijo...sem bil na žurki v Inboxu ko je bil benny bennasi in sem opazil eno punco ki je imela hotke in čist kratko majčko ki pokriva samo predel oprsja...in če ti povem vsakič ko sem šel mimo nje je bila sama in nobenega zraven nje...zakaj? ne vem ampak po mojem razmišljanju se mi je zdela preveč kurvish da bi se sploh hotu ment z njo (možno je pa da je zelo vredu oseba in je pač želela mal več pozornosti) ampak nima veze.

kar se tiče pomembnosti vizualnega izgleda pri ženskah z moškega vidika...ti povem naslednje:
seveda da bom žensko pregledal celo od glave do pet da vidim če mi je všeč oz. če me privlači telesno in potem šele spoznavanje osebnosti, priznam da to tudi počnem - se sliši verjetno (fak kva maš ti zgrešeno mišljenje itd) ampak mi je pa vseeno osebnost bolj pomembna kot pa zunanjost...ti dam še primer:
bi se raje pogovarjala z fantom ki te telesno privlači ali z fantom ki te niti malo ne privlači...mislim da vem kakšen je tvoj odgovor.

zdej lahko se razburjate zakaj tako ampak vsak človek si ustvarja svoje lastno mišljenje, zato je pa toliko bolj zanimivo ko spoznavaš osebo ki ima drugačen pogled na svet in te zanima kakšen je ta pogled...
ti imaš lahko zame zgrešeno mišljenje jaz pa zate...tko je
razumem pa da je lahko človek na zunaj zelo lep, njegova notranjost pa grda, zato je pa vedno izziv kaj se skriva v tej osebi.

in mislim da veliko več punc, fantu ne da možnosti da se bolje spoznata kot pa fant punci.

100 ljudi - 100 čudi :D
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

ko sma se z mojim spoznala sem bla grooooznaaa, tut pocutla sem se zlo neprivlacno (ocala sem mela ki mi sploh ne pasejo, drgac nosim lece, neoprane lase v copu, nic namazana, kr neke cudne cote -> sem se peljala od doma v kraj solanja in sm sam hotla cim prej prit tja in it spat...) tako da me je prav bk in sm se cist neobremenjeno pogovarjala z njim, z nobenim namenom :D ...nakar mi pove po parih mescih zveze da sm mu bla tist prvi dan ful lustna (jaooo.... :D )
pac more bit neka kemija vsaj za prvi pristop =)
Legally_blond
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Legally_blond »

moja napaka, nism napisu kakšen izgled punce meni vzbudi samo sexualno fantazijo...sem bil na žurki v Inboxu ko je bil benny bennasi in sem opazil eno punco ki je imela hotke in čist kratko majčko ki pokriva samo predel oprsja...in če ti povem vsakič ko sem šel mimo nje je bila sama in nobenega zraven nje...zakaj? ne vem ampak po mojem razmišljanju se mi je zdela preveč kurvish da bi se sploh hotu ment z njo (možno je pa da je zelo vredu oseba in je pač želela mal več pozornosti) ampak nima veze.

kar se tiče pomembnosti vizualnega izgleda pri ženskah z moškega vidika...ti povem naslednje:
seveda da bom žensko pregledal celo od glave do pet da vidim če mi je všeč oz. če me privlači telesno in potem šele spoznavanje osebnosti, priznam da to tudi počnem - se sliši verjetno (fak kva maš ti zgrešeno mišljenje itd) ampak mi je pa vseeno osebnost bolj pomembna kot pa zunanjost...ti dam še primer:
bi se raje pogovarjala z fantom ki te telesno privlači ali z fantom ki te niti malo ne privlači...mislim da vem kakšen je tvoj odgovor.

zdej lahko se razburjate zakaj tako ampak vsak človek si ustvarja svoje lastno mišljenje, zato je pa toliko bolj zanimivo ko spoznavaš osebo ki ima drugačen pogled na svet in te zanima kakšen je ta pogled...
ti imaš lahko zame zgrešeno mišljenje jaz pa zate...tko je
razumem pa da je lahko človek na zunaj zelo lep, njegova notranjost pa grda, zato je pa vedno izziv kaj se skriva v tej osebi.

in mislim da veliko več punc, fantu ne da možnosti da se bolje spoznata kot pa fant punci.

100 ljudi - 100 čudi :D

No, s tem se pa strinjam kar si zdaj napisal. :) Itak da vsak najprej pogleda vizualno kdo ga najbolj privlači in poskusi pri tisti osebi (ali pa tudi ne) s pogovorom. Jaz sem mislila s prejšnjim postom na to, da urejenost ne pomeni nujno, da je ženska vase zagledana, vzvišena in ne pogleda drugega kot z istimi znamkami oblečenega tipa. :wink: To kar si ti opisu je drugo - meja med okusno in ceneno oblečeno punco je tanka in tega se marsiktera ne zaveda. Ampak ta je bla kur*iš oblečena kot praviš, pomanjkljivo, jaz pa sem napisala zase in za podobne meni, ki se pač rade uredimo ko gremo ven, ker mi je to fajn in v prvi vrsti to delam zaradi sebe, da se dobr počutim, v drugi pa seveda tudi zato, da sem komu drugemu všeč. Saj vsi delujemo po podobnem principu, drugače bi nam bilo vseeno, ampak res vseeno kaj damo nase. :D
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka

ni lepšega kot videti lepo punco ki je lepo oblečena ;) mislim da tudi fante, če pri sebi gledam se rad oblečem pa nima veze kam grem :D

da bi pa po celem centru v trenerki hodu bi se pa počutu k klošar...

opažam da so spuščene "tregerji-naramnice" spet v modi :D
Uporabniški avatar
ninni_89
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ninni_89 »

mene se pa zdi da če punca nardi prvi korak, da da tipom signal da je sam za *** pol pa ajd čau. tko da jst nikol nočm pridt do tipa, čeprow sm že nardila par izjem... je pa zanimivo, da nekateri tipi s katerimi sem se do zdej dobila tako na ''dejtu'' so mi rekli da nočejo met punce itd itd kot da hočem kej met z njimi, pa sploh ne. sploh se mi zdi da mam ful nesrečo s tem no :(
never let the fear of striking out keep you from playing the game!
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka

ja tle je spet odvisno na kakšnega tipa naletiš...če bi punca do mene prišla bi se z veseljem pogovarju z njo...tistemu tipu ki ni tolk do sexa mu ne bo to takoj na pamet pršlo in te bo z veseljem lepo sprejeu in se lepo pogovarju s tabo, tistmu k pa je sam do sexa pa itq veš kolk je ura...

ne morš pa rečt da nimaš sreče...jst sm meu sam 1 punco do zdele pa se ne sekiram tolk...mogoče sem mal preveč zbirčen glede izgleda itd...ampak nism v stanju "iščem punco" če pride pride če ne pa jebiga...pač nism biu na pravem mestu ob pravem času :D

sej te verjetno ne bo pobralo če neki časa ne boš mela fanta...sej maš roke pa prstke :P ko teh več ne boš mela pol lahko rečeš da je kriza :P :D hehe
miska_889
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a miska_889 »

jst sm pa svojga bivšga fanta,k sva bla pol dve leti pa pol skp... :razz: spoznala, ko sm enkrat zaspala v šolo,nisem imela izpita za avto, in mi ni nič drugega preostalo kot da sm šla štopat :lol: in mi je on ustavu :razz: pa sva celo pot, prb. uro debatirala,pol šla tm še na kavo...itak sm v vsakmu primeru u šolo zamudila :lol: pa cifra, pol pa pijačke pa tko... pa je uspelo :razz: je pa res, da je sedanji fant najboljši kolega od tipa s katerim je moja najjača kolegica :razz: hja... lepo smo se najdl :razz:
Never give up if u still wanna try, never dry your tear if u still wanna cry, never settle for the answer if u still wanna know, never say u don't like him if u can't let him go!!!
Sweet Lotty
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Lotty »

sej te verjetno ne bo pobralo če neki časa ne boš mela fanta...sej maš roke pa prstke :P ko teh več ne boš mela pol lahko rečeš da je kriza :P :D hehe

Mogoče je to bilo kateri drugi namenjeno, ampak če sama odgovorim na to: ni isto kot če imaš nekoga ob sebi in si zaljubljen da se ti zdi vse slabo naenkrat dobro. :D Pa saj vsi vemo kako je to... Ko se res zaljubim oz. v nekom vidim, da je moj tip človeka, s katerim se lahko pogovarjam o čemerkoli in me seveda privlači tudi vizualno, potem postanem bolj produktivna oz. dobim nek zagon tudi na drugih področjih. :wink:
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka

sej vem da bi bila rad ljubljena ne bom ti lagau jst bi biu tut...sam kaj češ ko ne najdeš prave osebe...

glede te tvoje produktivnosti...
produktivna postaneš zato ker si vesela zaradi pozitivne energije ki jo ustvarjaš ko si zadovoljna, in če mene prašaš trenutno nisi samo zato ker ne najdeš fanta...najd si neki kar te veseli počet...nek hobi, nek cilj...

res je pa, da dobrih fantov nas je malo :D smo redka dobrina :P

ne si tega preveč k srcu jemat k ti bo sam škodlo...če si fajna punca te bo že nekdo ogovoru ;)

kar si pa rekla glede ljudi na faxu da se skrivajo v skupinah ljudi ki jih poznajo ti pa dam prav, sm učeri opažu mal in je kr bed ja :S

zdej pa eno vprašanje ki je izvan te teme...zakaj ljudje ogovarjajo da ti to veš...je to ljubosumnost ker nism njih gledu(ene 2 punci-ugly) ampak eno drugo hudo bejbo al ???? wtf? LP :P
joooj
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a joooj »

Jes mam več al manj podoben problem in skoz se vrtim v enem in istem krogu. Ubija me misel na to, da se v celih 23 letih ni našo nobedn tip zame, pa sem tut ful vredu punca, iskrena, pridna... Vsi mi govorijo, kako zelo sem lušna simpatična, pa vredu...ampak potencilanih oboževalcev pa ni. Že tak al tak mi je redko kdaj keri ful všeč in do sedaj se je vedno zgodlo, da je bil lih tisti zaseden ali drugače nedosegljiv.

Nebi rekla, da v družbi delujem nedostopno, obupano in trudim se da nebom, ker zadnje čase se počutim ful osamljeno. :( Enostavno si tako zelo želim ljubezni.......:S Vendar tukaj se pojavi drug problem. Bolj si želim zveze, tem bolj se ji po eni strani oddaljujem. Prepričana sem, da se tipom gre sam za sex, da nobedn ni dovolj resen in nevem od kod imam te ideje. Kot da bi mi blo prirojeno. Verjetno je to odvisno od vzgoje, ker moji doma me motivirajo samo za šolo. To bi po njihovem mnenju naj bila edina stvar, ki je pomembna, ostalo je vse samoumevno. Fanta naj preložim na čas ko diplomiram oz. čim kasnje tem boljše. Jes pa enostavno tega ne prenesem, nemorem potlačiti potrebe po partnerju. Naj še omenim, da je (zaradi velike zahtevnosti faxa) pred mano še vsaj 5 let šolanja. :S

Sama nimam dovolj poguma, da bi pristopila do tipa. Sem mnenja, da se to mora zgoditi spontano, vendar opažam, da nimam nobene družbe kjer bi se dalo srečat koga. Vse moje kolegice so zasedene in se jim ne ljubi hodit okrog z mano. Včasih gremo na kak študentski žur, kjer me le obletavajo pijani bruci :S Na faxu pa smo večinoma punce.
Sicer pa niti nevem kako bi enmu potencialnemu kandidatu razložla, da še nikoli nisem imela fanta in pri teh letih pravtako nimam izkušenj z spolnostjo. Nevem kako bi to sprejel oz. če bi me sploh razumel. Glede na moj izgled pomoje nihče nebi rekel kaj takega zame.

Mogoče so to razlogi zakaj sem samska. Morda delujem zakompleksano...še sama nevem. :S
Včasih se mi zdi lažje da sanjarim o ljubeči zvezi, o fantu, ki se bo kar pričaral v moje življenje in ga obrnil na glavo.
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka

hmm...nisi imela spolnega partnerja pri 23...wooow ZAKON :respekt: to spoštujem res ;)

recimo pri 20ih sem glede tega precej razčistu za razliko od drugih...nekateri iz razloga da bo KUL hoče imeti čimveč avantur da se lahko potem pohvali pred svojimi prijatelji kolk je on đek k jih je tolk podru...tudi sam ne razumem fantov zakaj se jim gre predvsem samo za sex...čeprou sm tip O.o?

kar se tiče šole ti lahko povem da je šola precej pomembna ampak s tem da ne zanemarjaš drugih zadev s katerimi se rada ukvarjaš...mislim da imamo še preveč časa in da se za vsako stvar čas najde (fant/punca, hobi, treningi itd...)

ja študentski žuri ponavad niso glih za najti svojega princa na belem konju (je pa možno da se tudi tam najde) klubi so za žuranje in ne iskanjem partnerja...

mene bi malo šokiralo da še nisi imela partnerja itd. ampak bi bil pa tudi presenečen in pravtako tudi vesel in verjetno bi se še tolko bolj okol tebe potrudu...glede izgleda...
npr. jst bom meu 20 let zgledam kot 17letnik in si ne upam stopit do punce ki je starejša oz. imam filing da me niti nočjo povohat ker zgledam premlad in name se predvsem tiste 15-16-17 letnice palijo kar pa meni ni všeč ker so nezrele in preveč otročje :P in to mi gre na jetra :(
in meni tud priložnosti ne dajo da bi me spoznale, zato ker zgledam premlad še ne pomeni da razmišljam kot 17 letnik...zato pa razmišljam veliko bolj odraslo in odgovorno kot pa kerkol 25 letnik :P

sej veš kako pravjo- sanjati ni greh
jst tut sanjam o nekaterih stvareh ampak jih je možno uresničiti in jih tudi bom..naredu bom vse in ne bom obupu pa naj mi se poti prekrižajo 1238753453x :P
ne pustit da te take stvari v slabo voljo spravljajo... če bi mel možnost spoznat 2 punci in ena bi bla pozitivna in vesela druga pa taka ki se smili sama sebi bi seveda izbral veselo in nasmejano...
jst si nebi želel zamorjene punce in mislim da ti prav tako zamorjenega fanta ;)

meni tut pravjo da naj grem za manekena ali modela (ne hvalim se...malo sem presuhcan ampak bom pa vseeno poskusil in upošteval nasvete prijateljev in znancev), da sem hud, da izgledam čist hudo pa tut nimam punce (zakaj ne vem...) bi rad imel malo starejšo ampak kot sem že napisal da me take ne povohajo ker zgledam premlad :S :(

glavo gor punca draga, svet je poln presenečenj ;) se bo tut zate našel nekdo ;)
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Hodeči kliše
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Odgovori