Opazila sem, da se dandanes (sliši se smešno, a nevermind) spoznavanje nasprotnega spola odvija v zelo omejenih okoliščinah oz. že nasploh počasneje pride do spoznavanja oz. začetnega stika. Zdi se mi, da je folk (ker sem ženska, pač govorim za moške) večinoma dokaj zaprt vase. S tem ciljam na to, da moški raje spoznavajo ženske, ki se gibljejo v njihovi družbi, četudi le-ta šteje majhno število prijateljev. Kot da ne upajo pogledati izven teh okvirjev. Nekako se mi zdi, da se počutijo varne samo v zavetju ljudi, ki jih poznajo, mogoče si kaj več upajo le, če imajo ob sebi še prijatelja. Če ga nimajo, si upajo pristopiti samo pod vplivom alkohola, kar se največkrat konča kot polom, saj zaradi tega izpadejo po domače povedano kreteni in se ne pokažejo v pravi luči.

Če nekdo spije za pogum kakšno pijačo ali dve, da se mu razveže jezik kar se tiče prebijanja ledu, je okej (samo v tem primeru, ker v drugih okoliščinah oz. situacijah ne podpiram pitja žlahtne kapljice za pogum, ker če je nekdo sramežljiv in bo to prakticiral vedno pogosteje, se bo ta metoda kvečjemu razvila v alkoholizem

Zdaj se bo sigurno našel kdo, ki bo spet naštel seznam dejavnosti, kaj je treba početi (prihranite mi s tem sranjem), da najdeš sorodno dušo oz. pač potencialnega partnerja, da je mogoče celo z mano kaj narobe

Avto mi je res zadnja skrb, ker me zanima moški, ne pa to, kaj ima v garaži, saj ne bom hodila z njegovim avtom. Take in podobne stvari so mi pač postranskega pomena.
Čez dan srečujem v mestu, na sprehodu, med kolesarjenjem ipd. kar nekaj simpatičnih fantov (na oko, se razume, čeprav načeloma pri meni ne velja, da se zaljubim na prvi pogled, lahko pa se na prvi pogovor), tudi zvečer, ko grem ven. Ampak seveda vse ostane samo pri lepih pogledih. In tako si vsakič, ko grem z žura, četudi sem se imela z družbo super fino fajn, se naplesala ipd., rečem: what a boring night. Spet ni bilo nobenega ulova. Ja, priznam, da iščem fanta, nisem pa zato obupana. Vmes sem imela kakšno leto obdobje, ko mi sploh ni bilo do resne zveze oz. nasploh do fantov. Nisem pogrešala moške bližine, skratka nič. Zdaj pa me je že začelo "preganjati"... Želja po zaljubljenosti, po tem, da nekomu pripadaš, čeprav si te ne lasti in ti ne njega. Enostavno ne vem, kaj "delam" narobe, čeprav vem, da nič. Tega ne obešam na veliki zvon, niti nisem zagrenjena, nisem posesivna

Hja, začaran krog ane. Ni mu videti konca se mi zdi... Me prav zanima kakšen bo odziv. Se bo našel kdo tukaj, ki je spoznal boljšo polovico na zanimiv in drugačen način, z drugačnim pristopom (pa če je to pri menjavanju pnevmatik