Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:
mogoče si prehuda, mogoče si kdo ne upa stopit do tebe ker misli da si zanj preveč lepa in da nima šans pri tebi...če ti iz izkušenj povem...mene bolj za PUNCO privlači neka random punca, tiste ki so pa na polno zrihtane mi pa samo sexualno fantazijo ustvarjajo in bi jih imel samo za ONS.
Ne štekam zakaj takšna delitev punc glede stila. Kot da to kaj pove o človeku. Še zdaleč ne. Jaz dam ogromno na to, kako se oblečem, ker pač rada izgledam urejena, pa drugače nisem zakomplicirana ali da bi iskala neresne tipe. Moj zdajšnji je do mene pristopu povsem neobremenjeno, kot da bi ogovarjal sošolko zaradi zapiskov ali kaj podobnega
in me je najprej prepričal s svojo karizmo, pristopom, načinom govora in prijaznostjo (ne vsiljivostjo!), šele čez čas se je zgodil tisti "klik", da sem se zaljubila vanj in sva postala par. Tako kot me on vedno znova nasmeji (pa naj mam še tko beden dan), me ni še nihče. In ugani kaj, tisti večer, ko je prišel (sam) do mene, ne da bi se nosil ali bil opit (malo je res spil, ampak v mejah normale), je bil oblečen čist običajno, nobenih znamk skratka vizualno kao not the guy for me (s stališča moških kot si ti), pa sva se zaštekala v nulo.
Mene pri marsikom zmoti prepričanje, da če je ženska spedenana od glave do pet, da tud išče nekoga, na katerem ni nič običajnega oz. se nosi in išče same pozornosti željne bejbe. Mislim, halo, kero omejeno razmišljanje. Je pa zanimivo, kako smo večinoma ženske take, da ne gledamo nekih hudih tipov ampak nas privlačijo posebni, samozavestni in drugačni moški (govorim vsaj za svojo družbo in druge, ki jih poznam), medtem ko velika večina moških pri ženski najprej opazi barvo las (!), postavo in šele nato vse ostalo.
Vedno se tipi najprej zberejo okoli blondinke in šele nato opazijo druge. Toliko o tem kako je vizualnost pomembna za večino moških (ne glede na to, ali gre za kakšnega loleka, ki išče izključno ons, ali nekoga, ki ima glede žensk določene kriterije tudi glede izobrazbe itd.). Yea right. 

Itak da vsak najprej pogleda vizualno kdo ga najbolj privlači in poskusi pri tisti osebi (ali pa tudi ne) s pogovorom. Jaz sem mislila s prejšnjim postom na to, da urejenost ne pomeni nujno, da je ženska vase zagledana, vzvišena in ne pogleda drugega kot z istimi znamkami oblečenega tipa. 

in mi je on ustavu
to spoštujem res