Horoskop: TO bodo najbolj PESTRI dnevi meseca marca (ne vemo, če smo pripravljeni 😬)

27. 2. 2020
Horoskop: TO bodo najbolj PESTRI dnevi meseca marca (ne vemo, če smo pripravljeni 😬) (foto: Profimedia)
Profimedia

Marec, dobrodošel! ❤️

Tole ti zvezde napovedujejo za mesec marec👇:

V marcu se bo Sonce najprej sprehajalo po znamenju rib, prebujena bo tvoja
domišljija, dovolila si boš biti kreativna, bolj poudarjeno bo tudi tvoje ljubezensko področje.

Če si rojena v vodnih znamenjih, se boš v tem obdobju počutila res odlično, saj se bo vse odvijalo tako, kot si si zaželela. 20. marca, ko se začne pomlad, pa med nas prihajajo bolj odločne energije Sonca v znamenju ovna, ki bodo bolj naklonjene tistim, ki so rojene v znamenju ovna, leva ali strelca.

Takšni bodo tvoji dnevi v mesecu marcu:

2. marec

Prvi krajec v znamenju dvojčkov lahko oteži tvojo komunikacijo. Zelo boš zmedena, neodločna in razigrana, zato raje kaj pomembnega prestavi. Težko boš vzdržala na mestu, saj te bo vleklo ven, med ljudi. Z veseljem boš klepetala, seveda pa tudi ogovarjala.

4. marec

Merkur, ki je še vedno retrograden, ta dan stopi v znamenje vodnarja. Razveselila se boš širšega pogleda na situacije in svet. Pusti se presenetiti, saj ne boš razočarana. Pojavi se lahko kakšen nenaden preblisk, ki ga vsekakor sprejmi. Prihajajo tudi prijetna srečanja in uspešni razgovori. Ne bo ti težko prositi za uslugo ali pomoč, saj boš prepričana, da si le to tudi zaslužiš.

Preberi še:

5.marec

Venera, ki simbolizira ljubezen, preide v znamenje bika. Dobra novica za vse
zaljubljene, saj se bodo razmerja poglabljala in dobivala pravo podobo. Prihaja
globok notranji mir, ki ti ne bo dovolil, da bi bila nervozna. Sanja boš, izražala sočutje in hrepenela po skladnih odnosih. Odlična priložnost, da se pobotaš s prijateljico, ki ne govori s tabo.

9. marec

Prihaja Mlaj v devici, zato bo najbolj pomembno zate, da se podaš v čiščenje in
pospravljanje. Odličen čas bo za generalko v domačem okolju in za to, da se znebiš neuporabnih stvari, ki ti samo povzročajo navlako. Zamikala te bo bolj zdrava prehrana in lažje si boš sestavila nov jedilnik.

16. marec

Merkur se bo začel gibati v znamenju rib, zato boš veliko lažje absorbirala snov, se poglobila v pomembne naloge in izrazila svoj kreativni potencial. Zelo ugoden čas za raziskovalno delo in poglabljanje vase. Prihaja pametno razmišljanje, odlično sklepanje in seveda sanjarjenje o boljši finančni prihodnosti.

23. marec

Konjunkcija med Luno in Marsom ti bo omogočila, da se v raznih situacijah odzivaš bolj spontano, nagonsko. Prihaja več poguma, ugoden čas za reševanje sporov in zapletov. Videla boš bolj jasno sliko in jo skušala tudi sprejeti.

28. marec

Konjunkcija med Luno in Jupitrom bo poskrbela za čudovito soboto. V tvoje naročje prihajajo zasanjani trenutki, ki ti bodo omogočili bolj intuitivno delovanje. Znala se boš posvetiti sebi in bližnjim. Mikalo te bo kuhanje, dekoriranje in nakupovanje. Če že dolgo planiraš nakup dražjega modnega kosa, je sedaj več kot ugoden čas, da greš v akcijo.

30. marec

Mars začne svoje potovanje v znamenju vodnarja. Prihaja razgiban, komunikativen čas. Prihajajo nenavadne želje, ideje in sanje. Za vse kar se ti bo dogajalo, boš znala poiskati ustrezno razlago in odgovor. Usmerila se boš predvsem v prihodnost.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: VSE, kar moraš vedeti o ČIŠČENJU obraza (glede na TVOJ tip kože)

Priporočamo tudi: Serija PRIJATELJI se vrača, TAKO jo bomo lahko gledali Slovenci

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ