Ljudje, rojeni v TEH astro znamenjih, se VEDNO maščujejo bivšim partnerjem (HOROSKOP)

Preden jim zlomiš srce, raje dvakrat premisli! 🚨

Ljudje, rojeni v TEH astro znamenjih, se VEDNO maščujejo bivšim partnerjem (HOROSKOP) (foto: Profimedia) Profimedia
6. 3. 2021

Razhod ali ločitev nikoli nista zabavna, a v primeru teh astro znamenj sta tudi ...

... dramatično maščevalna!

Z različnimi tehnikami in načini ta astrološka znamenja poskrbijo, da si za vedno zapomniš, zakaj se z njihovimi čustvi ni pametno igrati!

ŠKORPIJONKA

Niti na misel naj ti ne pride, da bi se škorpijonki zlagal ali jo prevaral, saj bodo posledice hude.

Maščevala se bo takrat, ko bi človek to najmanj pričakoval. Škorpijonke ne odpustijo zlepa in nikakor jim ni všeč, če jih ljubljena oseba izda ter še hkrati rani njihov ponos.

Preberi še:

DEVICA

Device so prepričane, da je najboljše maščevanje bivšemu novi partner. Na ta način želijo pri bivšemu partnerju doseči, da bo začel dvomiti v globino njune zveze in ga bo zabolelo, ko bo srečna z drugim.

BIKICA

Bikice ne morejo prenesti, da lahko njih kdorkoli zapusti. V primeru, da do tega pride, bodo naredile vse, da se bivši vrne nazaj in nato počakale na popoln trenutek, da ga same zapustijo. Ufff, tale je najbolj kruta, se strinjaš?

VODNARKA

Vodnarkino maščevanje bo nepričakovano in predvsem zelo domiselno. Poskrbela bo za vsako malenkost in bivšemu spila preeeecej živcev. Nič čudnega tudi ne bi bilo, če bi namensko počakala, da si on najde novo partnerko in šele takrat stopila v maščevalno akcijo.

OVNICA

Ker je to znamenje precej ognjevito in temperamentno, predvsem pa res zelo trmasto, bo iz nje prav bruhala želja po maščevanju, ki pa ne bo najbolj elegantno. Bivšemu se bo maščevala predvsem z besedami, saj mu bo na vse načine želela pokvariti ugled med prijatelji, blatila pa ga bo tudi na vseh možnih družbenih omrežjih!

KOZOROGINJA

Kozoroginja bo v svoje maščevanje želela vključiti družino in najbližje prijatelje bivšega. Ali ji bo uspelo, je seveda odvisno od kvalitete odnosov, ki so se razvili še v času zveze, pa tudi od uspešnosti njenega manipuliranja.

Huh, drama!

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Pozor!🚨Prihaja retrogradni Merkur (in tako bo vplival na tvoje življenje)

Priporočamo tudi: Ženske, rojene v TEM znamenju, jočejo ob čisto vsakem filmu 🧻