Pozor!🚨Prihaja retrogradni Merkur (in tako bo vplival na tvoje življenje)

Kaj misliš - bi te moralo skrbeti? 🤔

Pozor!🚨Prihaja retrogradni Merkur (in tako bo vplival na tvoje življenje) (foto: Profimedia) Profimedia
9. 2. 2020

Merkur se je 3. februarja začel gibati v znamenju rib, kar pravzaprav pomeni ...

..., da bo to obdobje zate zelo prijazno, prilagodljivo, umetniško naravnano, naivno, intuitivno, toplo in skrbno. Prinaša ti tudi nezanesljivo, neorganizirano in raztreseno energijo.

Najboljši način komunikacije bo ta mesec vključeval uporabo intuicije. Tako se boš v prvi polovici februarja osredotočala bolj na razpoloženje in ne toliko na dejstva. Svojo pot boš izoblikovala skozi razne razprave. Povedala boš to, kar bodo drugi želeli slišati.

Ton pogovora bo nežen in na vsak način se boš skušala izogniti konfliktom. Ne boš si želela samo zmagovati, želela si boš sodelovati in povsod, kjer boš prisotna, pustiti svoj pečat.

Merkurjev vpliv bo bogatil tvoje področje znanja, logike in spretnosti odločanja. Pri sprejemanju novih informacij se boš ukvarjala s podrobnostmi, da pridobiš večjo, bolj jasno sliko.

Merkur v Ribah ti lahko povzroči, da tvoj sistem prepričanj ne bo popolnoma
dodelan, zmoti te lahko tudi občasna zasanjanost. Gibala se boš s tokom in ohranjala harmonijo v svojem življenju.

Čeprav boš na trenutke nekoliko zmedena, pomembnih stvari ne boš pozabila. Tvoja lekcija ta mesec bo namenjena temu, da se naučiš bolj osredotočiti na realnost vsake situacije, preden začneš zidati gradove v oblakih.

V tem času bodo tvoj um usmerjala čustva in domiselni vtisi, precej bolj kot logično razmišljanje.

Tvoj prebujen um bo hkrati darilo in izziv. Ta vpliv spremlja umetniška podoba, zato te bodo privlačili glasba, gledališče, vizualna umetnost, filmsko ustvarjanje ali fotografija.

Merkur bo imel tudi nežen socialni pridih, zato bo ustvaril čudovit most v tvojih odnosih. Prijateljice bodo zadovoljne s tvojim načinom dojemanja, skupaj se boste znale zavihteti v prijetno dogajanje, spremljal te bo tudi občutek, da so odnosi veliko bolj pristni.

Merkur se 17. februarja začne gibati v retrogradni smeri, zato pričakuj težjo
komunikacijo, potovalne in tehnološke težave. Kadar bo kakšna frustracija potrkala na tvoja vrata, je najboljše, kar lahko narediš, da se usmeriš v nekaj kreativnega.

Ko je Merkur v retrogradnem stanju, ne delaj nobenih pomembnih korakov. V tem času bodo tvoji cilji za prihodnost morda obtičali na mestu, torej boš svoje življenje težje načrtovala.

Retrogradno obdobje ni pravi čas za podpisovanje nobenih pogodb ali sklepanje novih sporazumov.

Če v tem času začneš z novo službo, preveri vse informacije, saj si lahko zelo zavedena. Najboljše se bosta z retrogradnim Merkurjem razumeli dvojčica in devica, ovnica in levinja pa morata biti še posebej previdni, da vama Merkur na pot ne postavi kakšne večje preizkušnje.

Lahko bi bilo hujše, se strinjaš?

Pripravil: horoskop.si

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Veliki MESEČNI horoskop za mesec FEBRUAR ❤️ (ljubezen, kariera, sreča)

Priporočamo tudi: "Kaj pa, če v življenju v resnici srečamo več kot eno sorodno dušo?" (zapis dekleta)