Sta Jennifer in Brad RES par? Našle smo dober dokaz, da STA!

Zapisana sta si v zvezdah! 🙊

Sta Jennifer in Brad RES par? Našle smo dober dokaz, da STA! (foto: Profimedia) Profimedia
2. 2. 2020

Brad Pitt in Jennifer Aniston spadata med tiste nekdanje parčke, za katere bomo enostavno vedno navijali!

Da sta Jennifer in Brad ponovno par se je sicer začelo ugibati že med prazniki, ko sta skupaj preživela celo božič, ter le nekaj dni nazaj, ko sta si na podelitvah nagrad SAG pred očmi javnosti namenila nekaj nežnosti. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natty Nunes (@natty_0909) on

Da sta Brad in Jennifer res par pa so v teh dneh za tuj medij The Mirror potrdili tudi njuni ožji prijatelji. *globoko navdušeno dihanje* 🤭

Kaj o njuni ljubezni pravijo zvezde?

Jennifer je rojena v znamenju vodnarja, Brad  pa v znamenju strelca.

Strokovnjaki astrologije vedo, da ti dve znamenji pomenita najbolj skladen par celotnega zodiaka. Gre torej za popolno kombinacijo dveh ljudi, ki sta drug za drugega popolna izbira.

Med seboj se tako zelo dobro razumeta, da tudi v tišini uživata, važno je, da sta skupaj. Njuna združitev pomeni čarobnost, sta dobesedno pravi sorodni duši. Med seboj se razumeta, sta globoko povezana in imata popoln odnos.

Naklonjeni so jima tudi planeti, saj bo nanjo v tem letu vplivala Venera, v pomoč pa ji bo tudi vpliv Saturna, ki bo v njej prebudil strast po ponovni združitvi z Bradom.

Astrologi za Brada pravijo, da si želi predvsem zasebnosti in ne želi svojega razmerja z Jen izpostavljati medijem. Boji se tudi, da bodo na ponovno združitev z bivšo ženo slabo reagirali njegovi otroci, s katerimi trenutno tako ali tako ni v  preveč dobrih odnosih.

Brannifer, mi navijamo za vaju do konca! ❤️

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Letni HOROSKOP: Vse, kar se bo tvojemu ZNAMENJU zgodilo v 2020

Priporočamo tudi: Če si rojena v teh 2 znamenjih, boš imela FEBRUARJA veliko SREČE