Ženske, rojene v TEM znamenju, jočejo ob čisto vsakem filmu 🧻

Gre za najbolj čustveno znamenje zodiaka, ki se tega ne boji pokazati! ❤️

Ženske, rojene v TEM znamenju, jočejo ob čisto vsakem filmu 🧻 (foto: Profimedia) Profimedia
16. 2. 2021

Februarju vladajo ribice, ki so čustvene, romantične in velikokrat ... 

... zatopljene v svoje misli. Njihovo počutje izjemno niha, so tudi zelo občutljive in hitro jih prizadeneš. Za ribice pravijo, da so izjemnooo skrivnostne, obožujejo magične stvari in brez najmanjšega dvoma verjamejo v čudeže.

Zaradi svoje umetniške narave ljubijo vse, kar je povezano s kreativnostjo, dolgočasnih ljudi pa enostavno ne prenesejo. Njihove ideje so vedno ekstra, včasih celo tako zelo, da jih je nemogoče uresničiti ali pa jih sploh nihče ne razume.

Teh 5 dejstev o ribicah zagotovo moraš vedet, če si obkrožena z njimi:

#1 Ribice so vedno ...

... pripravljene pomagati. Velikokrat se zgodi, da jih zaradi tega ostali radi izkoriščajo, a tega jim ne zamerijo. Riba je srečna, če lahko skrbi za nekoga in razdaja svojo ljubezen. 

#2 Če se jim zameriš, ...

... čestitke, uspelo ti je nemogoče. Ribe imajo res visoko toleranco in prenesejo marsikaj, a če prestopiš njihovo mejo, so opravile s teboj za vedno. V tem primeru človeka vržejo iz svojega življenja v trenutku in niti malo ne žalujejo za njim. 

#3 Vladata jim ...

... voda in planet Neptun. Med njihove najljubše barve spadajo zelena, vijolična in bela. Ribice obožujejo vodo in njihov najljubši čas leta je oddih na morju. 

#4 Najbolje se ujemajo z ...

... bikom, rakom, škorpijonom in kozorogom. Z ognjem se ne igrajo rade, zato načeloma kombinacija ognjenih znamenj (oven, lev in strelec) ni preveč dobra ideja. 

#5 Jokajo lahko ...

...  kjerkoli, kadarkoli in ob čemerkoli. Še posebej ranljive so pri romantičnih filmih, ki so za ribice enostavno preveč, saj prikazujejo ljubezen, ki si jo prav vsaka tudi želi.

Označi čustveno ribico v komentar in ji povej, da si vesela, da je del tvojega življenja!

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Veliki MESEČNI horoskop za mesec FEBRUAR ❤️ (ljubezen, kariera, sreča

Priporočamo tudi: Če si rojena v teh 2 znamenjih, boš imela FEBRUARJA veliko SREČE