Če si rojena v TEH 👇🏼 znamenjih, konec zveze preživiš z lahkoto

Če si rojena v teh znamenjih 👇🏼 in razmišljaš o koncu zveze, je čas, da to morda storiš. 

Če si rojena v TEH 👇🏼 znamenjih, konec zveze preživiš z lahkoto (foto: Profimedia) Profimedia
12. 1. 2020

Poglej, kako tvoje astrološko znamenje reagira takrat, ko se ...

... tvoja ljubezenska pravljica naenkrat konča! 

Prekinitev razmerja je težka in boleča, še posebej, če nanjo nisi bila pripravljena. Je neizogiben šok zate, saj lahko spremeni vso tvojo rutino. Zagotovo imaš v glavi malo morje vprašanj, na primer, kaj je šlo narobe, kaj bi lahko naredila drugače in zakaj nisi bila dovolj dobra zanj.

V nekem trenutku se boš verjetno vprašala, ali se ti bo srce sploh kdaj zacelilo. Odgovor je pritrdilen, zagotavljamo ti! 

Tako na razhod reagirajo:

OGNJENA ZNAMENJA 🔥

Ne glede na to, ali sta se razšla po tvojem predlogu ali te je zapustil on, je nadaljevanje lahko težko, vendar ne predstavlja konca sveta. Že po naravi si optimistična in vedno pripravljena na skok v nove dogodivščine. Medtem, ko druge jočejo in se tolažijo s skledo sladoleda, imaš ti v rokavu učinkovit način, kako čim prej zbežati od žalosti in zakrpati svoje srce.

Iz svojega življenja boš vrgla vse stvari, ki so pripadale njemu, se znebila njegovih daril in si svoj prostor uredila končno po svojih željah. Prenova doma ti bo dala nov zagon in možnost za svež začetek, počutila se boš osvežena in
pripravljena na nove stvari, še posebej, če si rojena v znamenju ovna.

ZRAČNA ZNAMENJA 💨

Po koncu razmerja naj te vodi miselnost, da se moraš iz izkušnje nekaj naučiti in se usmeriti predvsem k temu, da boš še boljša oseba. Morda tvoj bivši ni bil tvoja prava sorodna duša. Odloči se, da prekineš vse stike z njim, to naj bo tvoje prvo pravilo, ki te vodi k hitrejšemu prebolevanju.

Ker si rada povezana na več kanalih, še posebej če si dvojčica, boš s težavo zablokirala vsa socialna omrežja, vendar bo to nekaj, kar ti bo na dolgi rok prišlo še kako zelo prav. Prenehaj razmišljati, kako ga boš preverjala in se posveti sebi, pokliči prijateljice, zabavaj se, odpotuj ter enostavno uživaj samsko življenje

VODNA ZNAMENJA 💦

Končati razmerje je težko, ne glede na to, ali je bila to tvoja odločitev ali odločitev druge osebe. Verjetno se še bolj kot druge intenzivno spopadaš z bolečimi čustvi. Zastavi si cilj, da se s temi občutki spoprimeš čim hitreje. Obstaja več načinov, kako lahko prebrodiš svoja boleča čustva in nadaljuješ svoje življenje z dvignjeno glavo.

Dovoli si žalovati in biti previdna pri novih odnosih, še posebej če si rojena v
znamenju rib. Upoštevaj, da je po prekinitvi razmerja potreben čas in potrpljenje. Če se ti zdi, da se stvari s časom ne popravljajo, ne pozabi, da se za podporo lahko vedno obrneš na prijatelje, družino ali celo strokovnjaka.

Tvoje življenje se bo po krutem razhodu začelo spreminjati, ko se
boš osredotočila nase in na svoje želje. Na koncu boš morda celo hvaležna, da te je zapustil, saj ti je njegova odločitev pomagala osebnostno napredovati.

ZEMELJSKA ZNAMENJA 🌍

Naj bo tvoj adut po razpadu razmerja, za katerega si mislila, da bo večno, razdalja. Tudi, če si se z bivšim odločila ostati prijateljica, je bolj priporočljivo, da se umakneš iz njegovega obzorja. Žal moraš prekiniti vso komunikacijo, če ga želiš popolnoma pozabiti in se osredotočiti na nove stvari.

Če te bo poskušal prepričati, da se srečata, se vprašaj, kakšen smisel bi to imelo in se zavedaj, da vsako novo srečanje lahko samo poveča tvojo bolečino in ti vliva lažno upanje. Najdi si nov hobi, morda si omisli živalsko družbo - psa, muco, papagaja, skratka živo bitje, ki ti lahko podari ljubezen in ti pomaga prebroditi razpad.

Ko se bo tvoje srce malce pomirilo, bo tudi čas, da začneš ponovno spoznavati nove ljudi.

Veliko sreče, pravi se zagotovo skriva tam nekje!

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Horoskop: Osebam, rojenim v TEH znamenjih, POZORNOSTI ni nikoli dovolj

Priporočamo tudi: Kate Middleton presenetila z najbolj DRZNIM stajlingom do zdaj