Serija PRIJATELJI se vrača, TAKO jo bomo lahko gledali Slovenci

Kaj prviš na vikend maraton Prijateljev? 🤩

Serija PRIJATELJI se vrača, TAKO jo bomo lahko gledali Slovenci (foto: Profimedia) Profimedia
26. 2. 2020

Vse oboževalce kultne serije Prijatelji te dni razveseljuje novica, da se 6 naših najljubših prijateljev vrača na male zaslone! 

Da, prav si prebrala, Prijatelji so nazaj! 🤩

To so na svojih Instagram profilih potrdili tudi vsi glavni igralci priljubljene humoristične serije Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry in David Schwimmer, ki so kar 10 sezon upodabljali priljubljene like.

Enourna posebna epizoda bo predvajana v mesecu maju na HBO Max, ki je nova spletna platforma za predvajanje zabavnih vsebin (se pravi novi Netflix). Ne samo, da bo tam predvajana sveža nova dogodivščina šesterice, možno si bo ogledati tudi vseh 10 sezon, ki so se prej predvajale na Netflixu.

Preberi še:

Nekatere domneve sicer pravijo, da bi naj šlo zgolj za pogovorno enourno oddajo, kjer bodo igralci obujali spomine na vseh 10 let nanizanke, mi pa se bomo pustili presenetiti. 

Kje si bo torej novo epizodo Prijateljev možno ogledati pri nas?

Nedvomno bo HBO Max kmalu na voljo tudi slovenskim uporabnikom, tako kot njegove sestrske vsebine HBO in HBO GO, vprašanje je le, ali smo pripravljeni na še eno takšno platformo več.

Naše mnenje? Za Prijatelje se naročimo na vse!

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: O-M-G! Obleko, ki jo je Ana Soklič nosila na EMI, moraš videti od BLIZU (foto)

Priporočamo tudi: Ko boš videla NERETUŠIRANE fotke Heidi Klum, se boš v svoji koži počutila VELIKO bolje! #SuperSmo