HOROSKOP: TO so stvari, ki ti jih (glede na astrološko znamenje) drugi ZELOOO zavidajo

Včasih si enostavno preveč kul, in to gre nekaterim ljudem rahlo v nos! 

HOROSKOP: TO so stvari, ki ti jih (glede na astrološko znamenje) drugi ZELOOO zavidajo (foto: Profimedia) Profimedia
28. 2. 2021

Poglej, katere tvoje osebnostne lastnosti so lahko za tvoje bližnje trn v peti:

OVNICA

Si zelo samozavestna in vedno prepričana v svoj prav, kar lahko zmoti tvoje sodelavke, ki se trudijo, da bi te po učinkovitosti prehitele in imele tvojo samozavest.

Tudi tvoja šef ali šefica te včasih čudno gledata, saj si ne upata na glas komentirati tvojih napak, ko pa se nanje tako hitro odzoveš.

BIKICA

Čeprav si odgovorna in imaš vse pod kontrolo, kar sta dve zelo cenjeni lastnosti, s svojim načrtovanjem in urejenimi zadevami vznemirjaš sestro ali brata, ki vse urejata v zadnji sekundi.

DVOJČICA

Tvoja klepetavost in radovednost ne poznata meja, zato lahko tvoji umirjeni starši ali sorodniki večkrat želijo, da bi nehala na dolgo razglabljati zadeve. 

RAKICA

Tvoja najbolj izrazita lastnost je občutljivost, ki gre na živce tvojim stabilnim in malce bolj hladnim prijateljicam, ki ne razumejo, kako se lahko zjočeš za malenkosti, ki jih znajo one z lahkoto preskočiti.

LEVINJA

Ponosna in tekmovalna se lažje prebijaš skozi življenje, vendar bi tvoj fant tudi želel kdaj odločati. Ob tvoji močni energiji in prodornosti se lahko fantje ustrašijo, da ti ne bodo zmožni slediti in te seveda ukrotiti.

DEVICA

Imaš zelo natančen pristop in točni izračuni so zate izjemno pomemben del življenja, kar pa jezi tvoje sodelavce, saj jih moti, da ni iz tvoje strani nikoli nobene spontanosti. 

TEHTNICA

Skrb za telo in lepoto je pohvalna lastnost, vendar za tvojega fanta, ki te sicer obožuje, rahlo moteča.

Z urejanjem večkrat pretiravaš in namesto, da bi se skušala urediti čim bolj enostavno, ti vedno najdeš še kakšen popravek, ki ga ne bi smela izpustiti. 

ŠKORPIJONKA

Prijateljice so sicer navdušene nad tvojim drznim pristopom in tem, da znaš hitro iz malenkosti narediti dramo. Hitro pa jih zmoti tvoja pretirana samozavest in pretirano poudarjanje, kako seksi si.

STRELKA

Si precej samosvoja in igraš po čisto svojih pravilih. Ne oziraš se na druge in čisto vseeno ti je, kaj si drugi mislijo. To jezi tvoje starše, pa tudi v službi jim gre to precej na živce. Težko se prilagajaš in ne držiš se dogovorov, kar je moteče.

KOZOROGINJA

Poslovni uspeh in urejene finance so zate življenjski slog. Ni ti težko trdo delati in vztrajati. Kdaj pa kdaj zaradi tega pozabiš na zabavo in sprostitev, kar ti znajo tvoje bolj lahkomiselne prijateljice zameriti.

VODNARKA

Nenavaden način, s katerim pristopaš v družbi, te naredi zelo zanimivo in unikatno, vendar je tvoja družina včasih malce presenečena ali celo ogorčena, ko pretiravaš z obnašanjem ali z izbiro oblačil. 

RIBICA

Veliko časa preživiš v svojem fantazijskem svetu. Iščeš svoj mir in tišino, vendar ne bodi presenečena, če se ti prijateljice čudijo, ko se brez razlage umakneš in se zapreš vase.

Ostani zvesta sama sebi in svojim pozitivnim lastnostim! Tisti, ki te imajo res radi, bodo to sprejeli!

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Preden se spustiš v zvezo, pri moškem preveri TA del telesa

Priporočamo tudi: "Ugotovila sem, da ni šlo za ljubezen, ampak obsesijo" (iskrena izpoved coolmamacite)