V kraljevo dramo je zdaj vpletena še Harryjeva BIVŠA (to je vse, kar vemo!)

Ko smo že mislili, da bolj dramatično ne gre ... 😱

V kraljevo dramo je zdaj vpletena še Harryjeva BIVŠA (to je vse, kar vemo!) (foto: Profimedia) Profimedia
22. 1. 2020

V britansko kraljevo dramo se je sedaj zapletla še bivša princa Harrya! 

Preden je Harry srečal Meghan, je tabloide polnila njegova romanca z angleško aristokratinjo, modelom in *presenečenje* igralko Cressido Bonas, ki je bila povabljena tudi na njuno poroko. 

Po govoricah sodeč se njuna romanca ni obrestovala zaradi pritiska, ki ga je čutila Cressida zaradi Harryjeve družine in medijev, lepa Angležinja pa do princa ne goji nobenih zamer, ostala sta namreč v prijateljskih odnosih.

Žal pa se Cressida nikakor ne more znebiti oznake "bivša punca princa Harryja", saj jo novinarji zadnje dni oblegajo s vprašanji v zvezi s kraljevim parčkom, ki je pred nekaj dnevi tudi uradno dobil dovoljenje za odhod iz kraljeve družine. 

Cressida se je na neprijetna vprašanja odzvala ...

...precej naveličano, kar ji seveda ne gre zameriti, saj po tolikih letih res več ne želi poslušati in govoriti o svojem bivšem partnerju ter njegovi ženi.

Novinarjem je tako na njihova vprašanja o Harryju in Meghan odgovorila takole:

"Ne želim komentirati trenutne situacije, ker bi se moja izjava zagotovo takoj pojavila na prvi strani tabloidov, hkrati pa želim ostati tiho tudi iz spoštovanja. Vse skupaj se je zgodilo zelo dolgo časa nazaj in ob takih vprašanjih se počutim neprijetno, saj sem sama trenutno na drugačni življenjski poti.

Moti me, da me ljudje še vedno povezujejo z njim, še posebej med mojim delom. Trdo delam in rada opravljam svoje delo, ne želim pa se še vedno ukvarjati z njim!"

No, priznamo, da Cressido popolnoma razumemo!

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Kate Middleton NAVDUŠILA z obleko iz Zare (kupiš jo za 20€)

Priporočamo tudi: Wiii! TA znana Slovenka je postala mamica in hčerkici nadela zeloooo nenavadno ime!