OMG! Meghan in Harry načrtujeta TOLE 👇(Kraljica bo ponorela 😬)

Tega od njiju res nismo pričakovali, in tole zna biti še zeloooo grdo! 😱

OMG! Meghan in Harry načrtujeta TOLE 👇(Kraljica bo ponorela 😬) (foto: Profimedia) Profimedia
14. 1. 2020

Razmere na britanskem dvoru se zaostrujejo! 😬

Prejšnji teden sta Meghan in Harry svet pretresla z novico o odhodu iz kraljeve družine, selitvi v Kanado in šokirala vse prisotne, ko sta se v London vrnila brez dojenčka Archieja.

Angleži so nad celotnim dogajanjem naravnost zgroženi, ostali svet pa jima je ponudil roko podpore. Včeraj se je v palači odvil krizni sestanek, ki se ga je udeležila kraljica skupaj z možem Filipom, pridružili pa so se tudi princ Charles, princ William in princ Harry, Meghan pa se jim je pridružila preko "skype" klica, saj se je med vikendom odpravila nazaj v Kanado k sinčku, zraven pa bi naj odpeljala tudi vse njune domače živali.

Kraljica nad njuno odločitvijo ni najbolj navdušena, saj je skupaj z vsemi nami o njej izvedela na Instagramu, princ William pa je ...

... svojim prijateljem zaupal, da je enostavno samo žalosten, da je šlo vse skupaj tako zelo daleč. Njegova žena Kate Middleton je prav tako izjemno žalostna, da sta se Meghan in Harry odločila za takšen korak, saj je upala, da se bo Archie v letu 2020 veliko družil s svojima bratrancema in sestrično, hkrati pa jo žalosti tudi dejstvo, da so se njihovi odnosi tako zelo ohladili.

Poznavalci kraljeve družine napovedujejo, da jima bo kraljica dala vetra, če mislita še naprej sramotiti kraljevo družino, kar se je dalo razbrati tudi iz uradne izjave, ki jo je podala palača, a Meghan in Harry se po poročanjih naj ne bi vdala tako hitro.

Njun načrt je namreč, da kraljici zagrozita z ...

... javnim intervjujem, v katerem bosta razkrila vse podrobnosti, ki se dogajajo na britanskem dvoru, hkrati pa bi naj intervju tudi izkoristila, da bi se predstavila kot veliki žrtvi sistema monarhije. Meghan bi naj že poklicala svojo PR ekipo v Ameriki, ki se že dogovarja z velikimi televizijskimi mrežami o možnem intervjuju, govori pa se celo o gostovanju v oddaji Oprah Winfrey.

Meghan bi se naj namreč počutila utišano s strani svojih kraljevih sorodnikov, česar ji bi naj po dveh letih bilo enostavno dovolj. Prav tako meni, da se je družina do nje obnašala seksistično in rasistično.

S takšnim obnašanjem bi seveda prekršila prvo pravilo kraljeve družine, ki je namreč: "Nikoli se ne pritožuj, nikoli ničesar ne razlagaj!" 

Seveda pa ima vsaka zgodba več plati.

Kraljeva družina tako meni, da so Meghan sprejeli z odprtimi rokami in predvsem veliko lepše kot na primer njeno svakinjo Kate, celo Elizabet II. je šla preko sebe, da bi ji pomagala, zdaj pa Meghan tega sploh ne ceni in se sploh ni pripravljena niti malo prilagoditi. Hkrati pa menijo, da je nespoštljivo, da se tako obnaša, saj je vedela v kaj točno se spušča.

Kraljica je tudi v včerajšnji uradni izjavi dejala, da sprejema njuno odločitev o novem življenju, jima želi le najboljše, a da bi si vseeno želela, da se ne bi odločila za ta korak in bi stvari bile izpeljane na drugačen način.

V primeru, da do intervjuja tudi v resnici pride, znajo tako stvari resnično postati zelooo grde!

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Zgrožena kraljica komentirala LOČITEV Harryja in Meghan

Priporočamo tudi: Harry in Meghan: ZDAJ imata že BLOG (novi 'The tig')