Wiii! TA znana Slovenka je postala mamica in hčerkici nadela zeloooo nenavadno ime!

Takšnega imena pa pri nas še nismo slišali. 🤔

Wiii! TA znana Slovenka je postala mamica in hčerkici nadela zeloooo nenavadno ime! (foto: Unsplash/Ignacio Campo) Unsplash/Ignacio Campo
21. 1. 2020

Slovenska pevka Maja Založnik, ki se lahko z uspehom pohvali tako pri nas kot v tujini, se je pretekli teden z zaročencem Markom Jakofčičem razveselila svoje prvorojenke!

Kmalu po porodu je za portal 24ur.com povedala, da "ko dobiš svoj zaklad na prsi, pozabiš, da te je karkoli bolelo. Bilo je nekaj komplikacij po porodu, velika izguba krvi, ampak so me sestavili nazaj in greva danes domov.

Porodnišnica Celje je res odlična bolnišnica, zelo prijazno osebje, Ida Plajh pa najboljša babica, kar sem si jih v porodni sobi želela. Kapo dol celotnemu osebju!!"

No, javnost pa je predvsem presenetila nenavadna izbira imena, ki sta ga mlada starša izbrala svoji hčerkici.

"V četrek, 16. januarja 2020, sva dobila najino največjo srečo na svetu, najino princesko Arwen," je v nedeljo popoldne na svojem Facebook profilu zapisala Maja.

Kako sta prišla do imena Arwen?

Kot je povedala Maja, je ime za hčerkico izbral njen partner. Ime je vilinsko in če si gledala Gospodarja prstanov, ti je zagotovo poznano.

V omenjenem filmu je Arwen upodobila prelepa igralka Liv Tyler:

Zanimivo, da sta izbrala tako drugačno ime, kajne? Nam je všeč! 😊

Majina nosečnost je, kot je pred časom zaupala na govori.se, sicer potekala brez večjih težav in slabosti, poleg tega pa je bila aktivna do zadnjega trenutka. Glasbenica, ki je nosečnost precej dolgo in dobro skrivala, je v zadnjem intervjuju še dejala, da sta oba s srčnim izbrancem presrečna ter da sta si oba želela punčko.

Želja se jima je vsekakor uresničila, Cosmo uredništvo pa se pridružuje vsem lepim željam in želi družinici obilo lepih trenutkov! 🥰

Fotografija: Sašo Radej

Gif: Giphy.com

Preberi še: Se spomniš Ivone Pavlović (Bar)? Poglej, kaj počne ZDAJ (in kako je videti!)

Priporočamo tudi: Bodoči očka Gašper Rifelj razkril TOLE, zaradi česar je jokala vsa Slovenija