Bodoči očka Gašper Rifelj razkril TOLE, zaradi česar je jokala vsa Slovenija

OMG, nujno pripravi robčke!

Bodoči očka Gašper Rifelj razkril TOLE, zaradi česar je jokala vsa Slovenija (foto: Foto Anita Rifelj) Foto Anita Rifelj
20. 1. 2020

Pretekli teden smo presenečeni, a hkrati neizmerno veseli, poročali o tem, da se bosta glasbenik Gašper Rifelj in plesalka Maja Geršak, ki sta skupaj zaplesala v oddaji Zvezde plešejo, v letošnjem letu razveselila naraščaja.

Tokrat pa s teboj delimo nekaj, s čemer je bodoči očka v preteklem tednu do solz spravil praktično vso Slovenijo.

Ne veš, o čem govorimo?

Poslušaj odlomek Gašperjeve najnovejše pesmi:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gašper Rifelj (@gasperrifelj) on

"Nekaj dni po njeni smrti sem čutil, da mi bo lažje, če bom ustvarjal. Usedel sem se za klavir, solze so mi tekle po črno-belih tipkah in nastala je skladba, ki vam jo danes, na njen 92. rojstni dan, predstavljam kot večni spomin na svojo zlato “majko”. Manjkaš zelo. 💔 G ." je zapisal pod zgornjo objavo.

Najnovejšo pesem je Gašper namreč posvetil svoji pokojni babici in z njo vsej Sloveniji dal vedeti, koliko mu je pomenila.

Priljubljenemu pevcu je babica sicer umrla novembra lani in takrat je na svojem Instagramu objavil tudi tole:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gašper Rifelj (@gasperrifelj) on

"Nekaj časa sem se obotavljal ali bi naredil to objavo ali ne in sem se odločil, da če delim z vami vse lepe trenutke, bom delil z vami tudi svojo žalost, ki jo trenutno čutim ter predvsem bi rad delil z vsem svetom to, kako čudovito in zlato staro mamo sem imel. Moja druga mama, ki je skrbela zame odkar sem prišel na svet. Človek z največjim srcem, kar jih poznam in človek, ki me je poleg mojih staršev oblikoval v človeka kakršen sem danes. Veliko časa sva preživela skupaj in vedno je bila moj angel na zemlji.

Vem, da me bo sedaj čuvala iz nebes, jaz pa jo bom za vedno nosil v svojem srcu. 💔💔 Pogrešal te bom draga moja “majka”.💔" je z iskrenim zapisom pospremil njuno skupno fotografijo.

TUKAJ lahko poslušaš njegovo pesem v celoti:

Čudovita je, kajne? 🥰

Pripravila: N. Š.

Preberi še: Hudo! Luka Dončić je v Sloveniji dobil novo SLUŽBO!

Priporočamo tudi: V letošnji sezoni Zvezde plešejo tudi naše COSMO dekle (Preveri, KDO!)