V letošnji sezoni Zvezde plešejo tudi naše COSMO dekle (Preveri, KDO!)

Hudooooo! Mi že vemo, za koga letos navijamo! 

V letošnji sezoni Zvezde plešejo tudi naše COSMO dekle (Preveri, KDO!) (foto: POP TV) POP TV
19. 1. 2020

Letos bomo v novi sezoni oddaje Zvezde plešejo spremljali tudi Cosmo dekle z naslovnice, prelepo KAJO VIDMAR

Poglej, kakšna je bila naslovnica revije Cosmopolitan marca 2017:

Poglej, kaj je o njenem sodelovanju v oddaji povedala ekskluzivno za Cosmo:

"Tik pred selitvijo v Los Angeles, kjer bi ostala in delala 3 leta, sem prejela klic iz POP TV-ja, uredništva Zvezde plešejo.

Po castingih ter večkratnih razgovorih sem se odločila, da do končne potrditve počakam z selitvijo in če mi le uspe, sprejmem povabilo na šov Zvezde plešejo.

To sploh ni bila dilema, ko sem prejela klic, sem se vozila v avtu, tako da sem morala čimprej parkirati na stran, namreč srčni utrip se mi je pospešil x10, tako močno sem se zadrževala, da ne bi kar bruhnila v jok od sreče. :)))

Takoj sem poklicala sestro in mamo, vse tri smo vriskale še naslednjih 15 minut.

Zakaj takšno veselje?

"Celotna naša družina je plesna, glasbena, smo zelo odprti ljudje, radi se veselimo, smejemo, predvsem pa sama obožujem igro, show, predstave, celotni projekt Zvezde plešejo nekako predstavlja moj karakter.

Obožujem izzive, drugačnost, smeh in kreativnost. Pogledala sem prav vsako oddajo zvezde plešejo, vse 3 sezone. Sama v svojem stanovanju nimam televizije. Zato sem vsako nedeljo ob 20-ih zvečer prišla v hišo strašev, kjer smo skupaj z mamo navijali, komentirali obleke, plese in se smejali.

Pravzaprav je to edina oddaja, zaradi katere sem prižgala televizor. Ob 3. sezoni Zvezde plešejo sem mami pred odhodom v Ameriko rekla ... 'Če pa bi še kaj rada oddelala pred mojo selitvijo čez lužo, v naši mali državi, je pa to oddaja Zvezde plešejo'.

Plesala sem hiphop 6-7 let, vse do 16. leta starosti. Žal sem zaradi prenapornega urnika morala izbrati med igralstvom ali plesom."

Zakaj si s plesom končala?

"Ravno sem začela dobivati večje igralske vloge “mladinski film Sestrska ljubezen“ družinska nadaljevanka “Moji, tvoji, najini“, poleg pa še zaključevala srednjo šolo. Ples in glasba sta moji obvezni vsakodnevni oziroma bolj vsakovečerni dejavnosti.

Skozi ples se sproščam, moje misli so bolj jasne in s tem bolj kreativne. Lažje pišem scenarije, vadim igrane vloge in razmišljam o novih poslovnih priložnostih."

Kaj pričakuješ od oddaje?

"V šov Zvezde plešejo se odpravljam z ogromnim nasmehom na obrazu, polna energije in poguma. Sebi kot tudi gledalcem želim predstaviti neko čudvito zgodbo in motivacijo skozi plesno izražanje.

Predvsem se pa veselim, da me bodo imeli ljude priložnost spoznati povsem takšno, kot sem, brez sklepanj iz fotografij, ki jih lahko vidijo skozi moje delo. Komaj čakam, da začnemo z delom, a hkrati zabavo, da začnem plesati s svojim profesionalnim plesalcem in da se družimo in smejemo še z ostalimi tekmovalci ter celotno Zvezde plešejo ekipo!"

Fotografije: POP TV, Cosmopolitan Slovenija