Si tudi ti oboževala ESMERALDO? Poglej, kaj je ZDAJ sporočila SLOVENIJI❤️

Lepa igralka ima na svoje goreče slovenske oboževalce očitno zelooo lepe spomine!

Si tudi ti oboževala ESMERALDO? Poglej, kaj je ZDAJ sporočila SLOVENIJI❤️ (foto: Profimedia) Profimedia
21. 2. 2020

Leticia Calderón, ki jo vsi najbolje poznamo kot Esmeraldo, je pred leti obiskala tudi Slovenijo in seveda navdušila! 

Zagotovo ni človeka, ki še ni slišal za mehiško telenovelo Esmeralda, o tem pa priča tudi dejstvo, da so nadaljevanko po televiziji predvajali kar dvakrat.

Glavna igralka Leticia Calderón je z vlogo slepe in revne Esmeralde pridobila svetovno slavo, pozabili pa je nismo vse do danes. Čeprav je igralka zaigrala v številnih telenovelah, pa z nobeno ni ponovila stare prepoznavnosti. 

Danes 51-letnica še vedno velja za veliko lepotico, pred kratkim pa je priznala, da se je v času Esmeraldamanije predajala drogam. Slave ni pričakovala ali kot je rekla sama: "Bila sem mlada, nisem se kontrolirala, vse mi je bilo na razpolago - denar, slava, priljubljenost in tudi droga."

Še več iz sveta slavnih lahko prebereš tukaj 👇:

Leticia je sicer kmalu po vihravem obdobju spoznala svojega moža, s katerim sicer nista več skupaj, v zakonu pa sta se jima rodila tudi dva sinova. 

Tudi tedaj lepotici ni bilo najbolj lahko, saj se je prvorojeni sin rodil z Downovim sindromom, a prav to je njenemu življenju dalo pravi smisel. Materinska vloga je namreč zanjo postala najpomembnejša in svoja otroka vedno postavlja na prvo mesto.

Velikokrat njihove skupne družinske trenutke deli tudi na socialnih omrežjih, na Twitterju pa se je nazadnje popolnoma nepričakovano spomnila nas Slovencev.

Poslala nam je namreč tole sporočilo 👇:

"Moji srčki v Sloveniji, kako ste? Slišala sem za neurje. Upam, da ste vsi dobro. Pošiljam vam velik objem!"

Kako lepo, se strinjaš? 😍

Igralka se je na Slovenijo spomnila zaradi novic o močnih neurjih, ki smo jim bila priča pred nekaj tedni, več kot očitno pa ima na svoje oboževalce tukaj res zelo lepe spomine!

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Razlog, da se zveza med Goranom in njegovo izbranko v šovu ni obnesla! (Spoiler ALERT!🚨)

Priporočamo tudi: Se spomniš pevke Susan Boyle? Poglej, KAKŠNA je danes (in kaj POČNE!)