Se spomniš pevke Susan Boyle? Poglej, KAKŠNA je danes (in kaj POČNE!)

Priznamo, nanjo smo že skoraj pozabili! 

Se spomniš pevke Susan Boyle? Poglej, KAKŠNA je danes (in kaj POČNE!) (foto: Profimedia) Profimedia
26. 2. 2021

Britanska pevka, ki je vse od leta 2009 pridno polnila naslovnice in koncertne dvorane, danes ... 

... še vedno sledi svojim sanjam!

Spoznali smo jo v resničnostnem šovu "Britain's Got Talent", kjer je najprej zeloooo skeptično žirijo in občinstvo s svojim talentom dobesedno sezula! Rahlo prismuknjena, kuštrava in s precej žalostno življenjsko zgodbo se je priljubila množicam, danes pa 58-letna Škotinja živi tisto, kar je sanjala.

Susan sicer v šovu ni zmagala, na prvo mesto se je zavihtela še danes zelo uspešna plesna skupina Diversity, Boylova pa je kljub temu z najbolj vplivnim žirantom Simonom Cowellom podpisala pogodbo, ki ji je do danes prinesla svetovno slavo in 40 milijonov vredno premoženje!

Se spomniš teh nekdaj zelooo slavnih zvezd? 👇

Priljubljena pevka je javno priznala, da se je po koncu šova borila s težko depresijo, ki je bila posledica prevelikega pritiska, a si je poiskala pomoč in svojo glasbeno pot nadaljevala kot zmagovalka.

Poglej si zgodovinski trenutek, ko je ves svet prvič spoznal Susan Boyle:

To, da ima posnetek 242 milijonov, pove vse, se strinjaš?

Torej, kaj počne Susan danes?

Še vedno koncentrira po svetu, izdala je tudi kar nekaj albumov, zadnjega lani ob desetletju svoje glasbene poti, nastopila pa je tudi v zvezdniški različici Amerika ima talent, kjer pa se ji je zmaga ponovno izmuznila.

V letu 2020 si je izpolnila tudi življenjsko željo in naredila izpit za manjše letalo, kar je zanimivo predvsem zato, ker pevka izpita za avto sploh nima.

V zadnjih 11 letih se je spremenilo tudi to, da je postala velikoooo bolj samozavestna, bolj pogumna in odločna, srečala pa je tudi veliko svojih idolov, med drugim britansko pevko Ellen Page, pela pa je celo pred papežem in kraljico Elizabeto II.

Poglej, kako je Susan videti danes:

Susan, za nas si čista desetka! ❤️

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Na dan pricurljala RESNICA o odnosu Meghan Markle in njene mame (in ni takšna, kot smo pričakovali)

Priporočamo tudi: Kate Middleton ima svoj PODCAST, v katerem je razkrila VSE o življenju na dvoru😱 IN Pozor! Mars je vstopil v kozoroga (TAKO bo to vplivalo na tvoje znamenje)