Se spomniš TV voditeljice Ricki Lake? Poglej, kako je videti DANES (ojoj 😔)

Do Ricki LAKE življenje res ni bilo preveč prijazno! 😔

Se spomniš TV voditeljice Ricki Lake? Poglej, kako je videti DANES (ojoj 😔) (foto: Profimedia) Profimedia
12. 1. 2021

Priljubljena voditeljica pogovornih oddaj RICKI LAKE, ki se je lahko spomnimo tudi iz muzikla Hairspray, se je končno odločila, da javno spregovori o svojih težavah, ki jo pestijo že 30 let!

Prah okoli Ricki Lake se je vedno dvigoval iz dveh razlogov - njenih gostov, ki jih je gostila v eni izmed najbolj priljubljenih tv oddaj na svetu "Ricki Lake Talk Show", ali zaradi njene teže. A voditeljica se že vrsto let s svojimi kilogrami sploh ne obremenjuje, saj jo pestijo druge težave. 

V javnosti se po koncu svojega pogovornega šova kar precej časa ni želela pojavljati, največ pozornosti je nazadnje vzbudila v  ameriški različici oddaje Zvezde plešejo in v oddaji "The Masked Singer". 

Zdaj pa je svojim sledilcem na Instagramu zaupala, kaj jo muči že zadnjih 30 let in kako se je s temi težavi soočila!

Poglej, kako je priljubljena voditeljica videti danes:

Ricki se je, kot lahko vidiš na sliki, poslovila od svojih temnih las, ki jih je vedno urejala do potankosti!

Priljubljena voditeljica se namreč sooča z močno izgubo las že od nekdaj, a zvezdnice to več ne gane!

Kot je zapisala v svoji objavi, se je dolga leta mučila, obremenjevala, se zaradi izgubljanja las počutila celo manj privlačno, tudi precej osamljeno, saj svojih težav ni želela zaupati nikomur!

Na tisoče žensk je v 90.ih letih občudovalo njene pričeske na javni televiziji, a zdaj je Ricki razkrila, da nikoli ni šlo za njene prave lase, saj si je prav zaradi tako poškodovanega lasišča veliko pomagala s podaljški, včasih tudi z lasuljami, čeprav jih ne mara. In kaj je povzročilo začetek njenih tegob?

Vse se je začelo že leta 1988, ko je snemala že zgoraj omenjeni film Hairspray, v našem prevodu "Lak za lase". Kot lahko sklepamo že iz naslova, so na snemanju uporabljali dobesedno tone omenjenega produkta in tako se je za Ricki začela kalvarija, ki traja še danes. 

Svoje so pridale še premnoge diete, ki se jih je voditeljica posluževala, hormonske spremembe, ki jih je doživljala in nadaljnja slaba skrb za lase, ki jih je neprestano mučila z barvanjem, urejanjem ter seveda tudi s podaljški. 

Ricki je danes ponosna na svoj videz in to rada tudi pokaže:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Liberated and Free, Me. First things first, I am not sick. (THANK GOD.) I am not having a mid-life crisis. nor am I having a mental breakdown, though I have been suffering. Suffering mostly in silence off and on for almost 30 years. AND I am finally ready to share my secret. Deep breath Ricki…. Here goes….. I have been struggling with hair loss for most of my adult life. It has been debilitating, embarrassing, painful, scary, depressing, lonely, all the things. There have been a few times where I have even felt suicidal over it. Almost no one in my life knew the level of deep pain and trauma I was experiencing. Not even my therapist/s over the years knew my truth. I know that by sharing my truth, I will be striking a chord with so so many women and men. I am not alone in this and my goal is to help others while at the same time unshackle myself from this quiet hell I have been living in. Ever since I played Tracy Turnblad in the original Hairspray back in 1988 and they triple-processed and teased my then healthy virgin hair every 2 weeks during filming, my hair was never the same. (Yes, that was all my own hair in the film.) From Hairspray to Hairless. :( In my case, I believe my hair loss was due to many factors, yo-yo dieting, hormonal birth control, radical weight fluctuations over the years, my pregnancies, genetics, stress, and hair dyes and extensions. Working as talent on various shows and movies, whether DWTS or my talk show, also took its toll on my fine hair. I got used to wearing extensions, really just over the last decade. All different kinds, tried them all, the ones that are glued on, the tape-ins, the clip ins, and then into a total hair system that I hated, and finally to a unique solution that really did work pretty well for me for the last 4 or 5 years. I tried wigs on a few occasions but never could get used to them. It all felt fake and I was super self-conscious and uncomfortable. I’ve been to many doctors, gotten steroid shots in my head, taking all the supplements and then some. My hair would recover and then shed again. It was maddening. To read more: please go to my Facebook page. ️

A post shared by Ricki Lake (@rickilake) on

Kot je Ricki zapisala, je sedaj svobodna, niti se ne želi več skrivati in neprestano skrbeti, da so njeni lasje popolni za javnost, čeprav to niso!

V svojem dolgem zapisu je še zaupala, da si bo tu in tam še vedno nadela lasuljo, a tokrat to ne bo iz sramu, ampak za zabavo! V novem letu si želi biti samo srečna, pogumna in se končno sprejeti takšno kot je!

Bravo, Ricki, prekrasna si! ❤️

Fotografije: Profimedia, Instagram

Preberi še: Hodiš spat z MOKRIMI lasmi? Frizerji razkrivajo, zakaj tega NIKOLI ne počni

Priporočamo tudi: FOTO: Tako so videti naravni lasje Kim Kardashian (*ostali smo brez besed*)